Publicitat
Baix Camp · 21 d'Octubre de 2013. 20:35h.

El PSC esborra el sector crític a Cambrils

L’executiva nacional avala el relleu de l’agrupació local per una comissió gestora liderada per Xavier Sabaté

 El PSC esborra el sector crític a Cambrils

Xavier Sabaté

L’executiva nacional del PSC ha avalat que una comissió gestora liderada per Xavier Sabaté es faci càrrec de l’agrupació local de Cambrils, en el que suposa una intervenció en tota regla de la formació que fins ara encapçalava Anna Peláez, del sector crític.

La intervenció del PSC de Cambrils va ser demanada fa uns dies per la Federació del Camp de Tarragona per unes suposades irregularitats en el pagament de les quotes, un fet que suposaria la vulneració dels estatuts del partit. El requeriment de la Federació territorial ha estat avui avalat per l’executiva nacional.

Ràpidament ja hi ha hagut les primeres reaccions dels que fins avui encapçalaven el PSC de Cambrils, que han titllat de “cop d’estat” el moviment del seu partit, i han avançat que podrien anar als tribunals pel que consideren un “abús d’autoritat”. Sobre les quotes amb irregularitats han afirmat que han estat una excusa, ja que eren controlades per la mateixa Federació territorial.

La primera secretària, Anna Peláez, ha anunciat que estriparà el carnet del partit i que enviarà una carta demanant deixar el PSC. Peláez va guanyar el març del 2012 les eleccions per ser cap local del PSC, tot superant a la candidata oficialista, Anna López.

També ha anunciat que deixa el partit el regidor Dani Pallejà, que demanarà a l’ajuntament passar a formar part del grup de regidors no adscrits. Demà farà una roda de premsa l’exalcalde Robert Benaiges, que també forma part del sector crític i podria seguir el camí dels seus dos companys.

El president de la nova gestora, Xavier Sabaté, ha afirmat que la seva voluntat és recuperar “la unitat de l’agrupació que fa temps que es va perdre”. Sabaté ha afegit que de l’agrupació local “no en sobra ningú, més enllà de qui se’n vulgui excloure voluntàriament”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 elcamp, valls, 22/10/2013 - 19:13

entre el Sabaté i el seu fidel Pep Masdéu...no hi ha un pam de net!!! no hi ha gent més falsa..s' ho estan carregant tot

#7 BEJOTA, BCN, 22/10/2013 - 17:35

CRITIC ? SERÁ ALS SUBMARINS NACIONALISTS DINS DEL PSC QUE ROBAN ELS VOTS QUE VAN A PSOE .

#6 Miquel , Prat , 22/10/2013 - 11:23

Xavier Sabaté? Doncs, l'home més barat, barat, barat del PSC.

#5 Kropotkin-Harto de esbirros del régimen, Vic, 22/10/2013 - 10:06

Entre el Navarro, el Balmón y este, dan una imagen de gran proyección de futuro apabullante. Jua, jua, jua,... Tienen suerte que los jubilados que les votan ya tienen muy mala vista y solo se informan por los medios del régimen. Si no, lo tendrian claro... Jua, jua, jua,... ¿Y esto es la izquierda?

#4 pauet, tarragona, 22/10/2013 - 09:42

Mare de eí com estan els sociates!!!! D'aquí 4 dies no queda ningú. Va bé,va bé. A veure si despapareixen del mapa i tindrem menys espanyolates a qui haver de veurels-hi el careto continuament.