Publicitat
Vallès Oriental · 9 d'Octubre de 2009. 14:33h.

Un historiador amb el PP

César Alcalá fitxa com alcaldable per la Roca

 Un historiador amb el PP

César Alcalá, al mig, durant l'acte de presentació

El partit Popular de la Roca del Vallés va presentar al seu nou president local, Cessar Alcalá i a la nova junta local, la secretària Cristina Torrents i la resta de membres de la Junta Joan Tió, Emma Herrero i Xavier Raimí.  En un acte en el centre Cultural de la Roca al que van assistir el secretari provincial, Alberto Villagrasa, la presidenta comarcal Susana Calvo i altres representants del partit en la comarca així com afiliats i simpatitzants del partit en el municipi, Cessar Alcalá va manifestar que la nova junta local treballarà “pel canvi que tots els ciutadans esperen”.

César Alcalà és escriptor i historiador. Col·labora a ‘Revista del Vallès’ ‘e-noticies.com’ i ‘La Razón’. És tertulià al programa Converses de la Cadena COPE. Ha col·laborat en la redacció del Diccionario biográfico español de la Real Academia de la Historia. Especialista en les guerres carlistes, ha publicat diferents llibres i a ofert conferències sobre el tema. Participà en el documental de Carles Balagué De Madrid a la Luna. És autor, entre d’altres, del llibres de: La música a Catalunya fa 300 anys; Represión en la retaguardia. Cataluña 1936-1939; Mauricio de Sivatte. Una biografía política; La represión política en Cataluña (1936-1939); Tradicionalismo y Espiritualidad en Antonio Gaudí; Claves historicas de independentismo catalán; Checas de Barcelona; Checas de Valencia; Las checas del terror, Secretos y mentiras de los Franco, Els nens de l’exili.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 CARLOS DE LA FUENTE MOSQUERA, CANOVELLES, 10/10/2009 - 08:49

Creo que el Partido Popular gestionado por Cesar y su equipo. Estara alimentado por una garania de exito, de la que todos los ciudadanos de la Roca podran estar saifechos de ser representados por una persona de ideas claras.

#2 Pere, La Roca, 10/10/2009 - 05:49

Jaume, abans d'enraonar assabentat del que dius. No tens idea de qui es aquest senyor.

#1 Jaume, Granollers, 09/10/2009 - 23:02

Aquest és el senyor que va dir, que mai faria turisme a Arenys de Munt, ni compraria productes fabricats al municipi? I en cap municipi que organitzés la consulta en el futur? Doncs som-hi gent de la Roca, feu el referèndum i ja no el tindreu al Poble!!