Publicitat
Barcelonès · 26 de Juliol de 2009. 21:22h.

1,7 milions, a les escombraries

El PPC denunci que la font interactiva del Fòrum està en un estat lamentable

1,7 milions, a les escombraries

La font interactiva, en el seu estat actual

Alberto Fernández, president del grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, ha denunciat que la font de jocs interactius del Fòrum que va estar instal·lada en el recinte durant els mesos que va durar l'esdeveniment, i que va ser adquirida posteriorment per l'Ajuntament per 1,7 milions d'euros durant la venda d'actius del Fòrum, actualment es troba abandonada en el viver municipal de Tres Pins de Montjuïc de Parcs i Jardins, i el seu estat de conservació la fan irrecuperable.
 
Fernández Díaz ha explicat que "després de la finalització del Fòrum el Consistori va adquirir una sèrie d'actius a la societat Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004, per un valor de 4,3 milions d'euros". Entre aquestes adquisicions més destacades pel seu valor consten els 2 milions d'euros pagats per les ombres i els 1,7 milions d'euros de la Font interactiva de jocs d'aigua, que la seva inutilización confirma que BIMSA va adquirir 'actius escombraries' al Fòrum per a contribuir a sanear les seves deficitàries i cars comptes".

Per al president popular  "aquest exemple de mala despesa de l'Ajuntament representa la mala gestió i poc respecte que es realitza amb els recursos públics dels barcelonins". A més d'afegir que "l'Ajuntament va realitzar compres sobrevaloradas per a maquillar els comptes del Fòrum, tal com demostra que cinc anys després de l'esdeveniment una peça que va costar 1,7 milions d'euros aquest totalment abandonada en un viver de Montjuïc". 

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Fotem-los al carrer!, Barcelona, 27/07/2009 - 14:08

Aquestes rates sociates son les que es vantaven de la seva capacitat de gestió! Si el forum dels collons ja va ser un pou sense fons, no era necessari continuar llençant els calers; rates !

#2 Marc Valls, Barcelona, 27/07/2009 - 11:12

1.7 milions d'euros... No tenen vergonya!

#1 Jose Mª, Terrassa, 27/07/2009 - 10:20

Bacteris sociates, que ens estàn podrint el païs.
I que se'ls hagi donat tot el poder a Catalunya, es vergonyós!!!