Publicitat
Segrià · 27 de Desembre de 2009. 16:27h.

4.000 candidats per 50 llocs de feina a l'aeroport d'Alguaire

En uns deu anys, el pla de negoci preveu uns 900 llocs de feina

4.000 candidats per 50 llocs de feina a l'aeroport d'Alguaire

L'aeroport de Lleida-Alguaire

La Generalitat ha rebut 4.000 currículums de persones que volen treballar a l'aeroport Lleida-Alguaire, el primer que construït pel Govern i que el president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà el 17 de gener.

L'aeroport funcionarà amb regularitat els divendres, dissabtes i diumenges, de manera que en els seus començaments, segons UGT, es crearan pocs llocs de feina, uns cinquanta. Tot i això, a llarg termini, en uns deu anys, el pla de negoci preveu uns 900 llocs de feina.

Com les adjudicacions ja estan formalitzades, la Conselleria de Política Territorial, de la qual depèn l'aeroport, enviarà a les empreses guanyadores dels concursos els currículums sempre que els interessats donin la seva conformitat. De fet, algunes adjudicatàries ja han començat a contractar.

La secretària general d'UGT a Lleida, Rosa Palau, ha demanat diverses vegades a la Generalitat que les persones de la província tinguin prioritat en la contractació.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 yohanna escarlen feliz feliz , joanfeliz17_@hotmail.es, 06/06/2012 - 18:17

me gustaria tenen la oportunidad de trabajar en aeropueto de Lleida como limpiadora

#2 Tio Canya, Girona, 28/12/2009 - 23:04

Al Juan . Qué no criticas al de Ciudad Real que ha hundido una caja de ahorros para hacerle la competencia a Madrid o d Castellón d Fabra Este es para hacer la competencia a Tolosa de Llanguedoc , T' enteras so anacleto ( Sant Anacleto esta en el Santora

#1 Juan, Barna, 27/12/2009 - 21:26

Este proyecto ha sido un capricho de la Generalitat (para hacerle la competencia a AENA) que nos va a salir muy caro a los catalanes pues se apunta a que sus pérdidas de explotación serán cuantiosas. Lo de "fer pais" es un lujo que hay que pagar ....