Publicitat
Osona · 9 de Juny de 2008. 16:15h.

69 conductors donen positiu en una sola nit en un control

En una zona de Vic

Un total de 69 conductors van donar positiu en la prova d\'alcoholèmia en un control dut a terme pels Mossos d\'Esquadra i la Policia Local de Vic la matinada d\'aquest diumenge a la zona d\'oci d\'aquesta localitat. El dispositiu s\'emmarca en l\'inici de la campanya d\'estiu de prevenció d\'accidents de trànsit. En total, entre els dos cossos policials es van practicar 658 lectures en cinc punts estàtics repartits per la zona de les Carpes de Vic. D\'aquestes lectures, 69 van donar un resultat positiu, dels quals 54 van ser administratius, 13 penals i 2 per negativa a sotmetre\'s a la prova d\'alcoholèmia. Els controls es van realitzar entre les 3 de la matinada i les 8 del matí del dia 8 de juny.

D\'altra banda, els Mossos d\'Esquadra de Trànsit de la Regió Central han denunciat un conductor, veí de Cabrianes (Bages), per multiplicar per més de 7 la taxa màxima permesa d\'alcoholèmia. L\'infractor, Domingo I. L., de 43 anys, va donar 1.84 mg/l d\'alcohol en aire espirat després de tenir un accident de trànsit quan circulava per la carretera BV-4512, just a la cruïlla amb la carretera B-430, a Artés (Bages).

Els fets han passat la matinada d\'aquest dilluns, poc abans de les 1.45 hores. El conductor i únic ocupant del vehicle ha tingut una sortida de via i ha impactat contra el marge esquerre de la carretera. En la primera prova, l\'home ha donat 1,88 mg/l i en al segona 1,84 mg/l. Com a conseqüència de l\'accident, l\'home ha quedat ferit lleu i ha estat traslladat a l\'hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Els Mossos l\'imputen un delicte contra la seguretat viària per conduir superant la taxa de 0,60 mg/l i per conducció sota els efectes de l\'alcohol.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat