Publicitat
Barcelonès · 26 de Febrer de 2011. 18:24h.

Aberto Fernández critica el 'vot de la por' d'Hereu

"Quan la teva proposta és la de la por al canvi confirma que aquest canvi és més necessari"

Aberto Fernández critica el 'vot de la por' d'Hereu

Alberto Fernández durant la trobada amb joves

Alberto Fernández, president del grup Popular a l'Ajuntament de Barcelona, ha ofert "un canvi sensat a Barcelona davant del discurs de la por d'Hereu".  El líder popular ha assegurat que "quan ets alcalde i portes anys governant, que la teva proposta sigui la de la por al canvi confirma que aquest canvi és més necessari que mai per resoldre els problemes reals de la ciutat, la lluita contra la crisi i la delinqüència" i ha afegit que "davant la aquesta postura, el Partit Popular reclama la transformació de Barcelona i el canvi sensat des de la il.lusió ".

En referència a les enquestes sobre resultats municipals ha assegurat que "l'única enquesta vàlida és la del 22 de maig a les urnes, encara que les publicades recentment perfilen el que serà una realitat: que el Partit Popular tindrà un protagonisme cabdal per garantir que no hi haurà més tripartits, ni Hereu, ni un govern entre Trias, ERC i Laporta".

Així s'ha expressat el popular després de mantenir una trobada amb joves on els ha trasllat les propostes del Partit Popular sobre les polítiques de treball, l'accessibilitat a l'habitatge i l'oci responsable. També han abordat, la ratificació ahir al Ple Municipal del Pla Jove, amb els vots de la resta de grups i la reserva popular ".

El president del grup municipal popular ha assegurat que "els joves decidiran el futur de Barcelona i que el canvi que la ciutat necessita". Ha recordat que "en les últimes eleccions municipals un 50% dels barcelonins no van anar a votar i, entre els abstencionistes, es destacava un percentatge molt elevat de gent jove, que es va desmarcar del futur de Barcelona"

Finalment, ha afirmat que "que aquests joves només han vist governar a la seva ciutat a tripartits i el PSC, que fa 32 anys que Governa a Barcelona i, que ells mateixos garantiran amb la seva participació un canvi imprescindible".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat