Publicitat
Tarragonès · 23 de Juliol de 2014. 16:44h.

Acord a Torredembarra per un govern de concentració sense imputats

L’alcalde, Pere Font, anuncia que dimitirà els propers dies

Acord a Torredembarra per un govern de concentració sense imputats

Imatge de l'Ajuntament de Torredembarra

Torredembarra podria tenir la setmana vinent un govern de concentració format per regidors no imputats de CiU, PSC, PP, ERC i ADT. Així s’ha avançat en el ple extraordinari que ha tingut lloc aquest dimecres al municipi, on l’actual alcalde, Pere Font, ha anunciat que dimitirà els propers dies.

Font, que va ser escollit tot just fa deu dies tot i no obtenir cap vot, ha afirmat que la seva dimissió es produeix per la incapacitat de trobar suports i per facilitar el govern de consens pactat entre les diferents formacions durant els últims dies.

El nou govern ha estat pactat per les cúpules de CiU i el PSC, i manté els punts de governabilitat que les diferents forces de l’oposició ja havien pactat la setmana passada. La única diferència és que també hi podran tenir cabuda els regidors de CiU que no hagin estat imputats. De fet, cap dels membres del nou govern ha d’estar imputat.

Al ple d’avui, Pere Font, que també està imputat pel mateix cas que va provocar la dimissió de Daniel Massagué, ha demanat que el nou govern tingui una majoria clara de nou regidors. Molt probalement el nou alcalde serà el socialista Enric Grangel, que era l’aposta que havia fet l’oposició en el pacte que no es va poder dur a terme la setmana passada.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Andres, Valls, 25/07/2014 - 18:19

A buenas horas... mangas verdes.

#1 Pere, TGN, 24/07/2014 - 09:43

Sense imputats? Vols dir que queda algun regidor de CiU que no estigui imputat?