Publicitat
Illes Balears · 3 de Gener de 2013. 13:25h.

Afaiten les banyes a un brau d'Osborne a Mallorca

L'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran també crema una bandera espanyola

Afaiten les banyes a un brau d'Osborne a Mallorca

Imatge del brau d'Osborne amb les banyes trencades

L'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran ha reivindicat mitjançant un vídeo el sabotatge a un brau d'Osborne de Mallorca, durant la Diada de l'illa, celebrada aquest diumenge.

Al vídeo, a part de veure's certs moments de l'acció s'inclouen altres accions dutes a terme per Arran en la diada de Mallorca d'enguany com la crema d'una bandera espanyola o d'una falla que simbolitza l'opressió nacional contra el poble català de mans d'Espanya, França i la Unió Europea.

També amb un manifest i un cartell i altres materials donen el tret de partida a "una nova fase de la campanya 'Només lluitant tenim futur'" iniciada recentment per l'organització.

La campanya, la primera d'Arran -que va néixer ara just fa sis mesos de la unió de CAJEI, Maulets i diversos col·lectius locals- vol ser, segons expliquen per "denunciar les problemàtiques i misèries que patim diàriament el jovent català en tots els àmbits".

"Des dels atacs a la nostra llengua pels diferents governs de tots els territoris dels Països Catalans, l’ofensiva ultraconservadora contra els nostres drets i llibertats sexuals, la misèria i precarietat a la que ens condemna la dictadura dels bancs i els mercats en què estem vivint amb l’excusa de la crisi capitalista, entre molts d’altres", afegeixen.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#11 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU, 04/01/2013 - 14:18

No tots els Homes i Dones que tambe porten grans Banyes , no se les Afaiten tambe he com el Brau de OSBORNE HA HA Cuan porten Banyes ben posades aquestes ja no se les poden treura mai per molt se les volguin tallar afaitar ha ha

#10 Cada vez, más claro, 03/01/2013 - 23:55

Los democrátas siempre hemos permitido estos actos porque somos muy demócratas, pero la realidad nos ha demostrado que, gracias a la violencia, los independentistas se han ido implantando en diversos territorios: Euskadi, Navarra, CAT.
Para pararlos, hay que aplicarles su propia medicina.

#10.1 contribuyente, Santo Domingo, 04/01/2013 - 10:45

Gravados pues a pagar los daños

#9 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 03/01/2013 - 22:04

En mi barrio de Barcelona, Les Corts, Arran colabora con el Ayuntamiento y Òmnium Cultural para realizar eventos, como la hoguera de Sant Joan. Pero en Mallorca lo tienen mal. Allí se les aplica la ley cuando la infringen.
En PALMA la CRISIS hunde al PANCATALANISMO ciudadanosinmitos.blogspot.com

#8 BEJOTA, bcn, 03/01/2013 - 20:16

ÉS CLAR :ÉS LA FEINA DEL SUBVENCIONATS PELS DIVERSSOS GOVERNS DE CATALUNYA.COM QUE EL TERRITORI(CATALÁ) ÉS MOLT PETIT ,CAL ANEXIONAR-SE ELS FORANIS,OI ?

#7 Cartanya, bcn, 03/01/2013 - 18:14

Es lògic, que cada un defensi la seva terra, terra catalana sens cap dubta. Jaume I, la conquerí, per tan catalana. Una vegada cada un s`en alliberi, que cada una decideixi amb qui vol conviure.

#7.1 pepe, andorra, 03/01/2013 - 19:38

vaya chorrada, por esa regla de tres la mitad de áfrica seria francesa pq la conquistaron ellos y q decir de las conquistas japonesas en china o las alemanas en el este. Y Jaime I conquisto Mallorca como rey de Aragon y conde de Barcelona. Mucha ideología, pero de historia real un suspenso gordo.

#7.2 markesd, valencia, 03/01/2013 - 19:55

Solo el 3% de los mallorquines quiere saber algo de los paisos catalanes.
Mallorca es su tierra, no otra comunidad autonoma.
Esto es simplemente vandalismo de 1 o 2 locos.