Publicitat
Berguedà · 25 d'Octubre de 2009. 18:01h.

Agressió contra el president del PP del Berguedà

El populars catalans han denunciat que Joan Anton López ha rebut cops de puny i puntades de peu

Agressió contra el president del PP del Berguedà

El president dels populars al Berguedà, Joan Anton López

El secretari general del PPC, Jordi Cornet, ha denunciat que el president dels populars al Berguedà, Joan Anton López, va ser agredit aquest dissabte per un grup de "radicals antidemocràtics" a Berga. Els fets es van produir ahir a la tarda quan López estava al carrer Major de Berga i, després de ser increpat i insultat, un grup violent el va agredir propinant-li cops de puny i puntades de peu a la cara, a les cames i a l'esquena. La víctima va ser traslladada a l'hospital on li van fer un comunicat de les lesions que ha lliurat aquesta mateixa tarda, juntament amb la denúncia pertinent, a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Jordi Cornet ha condemnat aquest "acte violent i antidemocràtic" i ha demanat que "d'una vegada per totes, s'eradiquin les conductes batasunas de Catalunya". Així mateix, ha destacat que "no podem permetre que en la nostra societat, membres d'un partit democràtic no puguin passejar pels carrers de qualsevol ciutat catalana amb tranquil·litat". "Aquest tipus de conductes són inadmissibles i haurien de provocar el clamor unànime de tots els partits democràtics", ha afegit Cornet.

"El PPC no desistirà en l'obstinació de la defensa dels nostres ideals, i no cedirem davant actituds violentes pròpies d'altres temps", ha conclòs Cornet.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#38 pallassot, desconeguda, 28/10/2009 - 20:14

Qui diu que han sigut independentistes? Ah, clar, s'ha aprofitat del precedent de l'Anglada...

Se t'ha vist el plumero!

#37 delBergueda, Berga, 26/10/2009 - 18:45

viendo los comentarios de este foro parece que las SA de Cataluña empiezan a funcionar,autenticos nazis radicales con ganas de exterminar españoles....¿para cuando montan la gestapo?

#36 pepitu, GIRONA, 26/10/2009 - 14:57

Qui usa la violència perd la raó. Me'n fot que siguin independentistes o espanyolistes. Nosaltres hem de practicar amb l'exemple. Sempre.

#35 Espanyols fora de Catalunya!, Lleida, 26/10/2009 - 14:36

Despres del que va passar a la patum de fa uns anys quan els xarnegos i quinquis anaven asmb navalles a caçar catalans, es lamentable que encara quedi algun espanyol al poble..Els unics delinquents i feixistes sou els espanyols,mireu les presons..

#34 Jimix, Barcelona, 26/10/2009 - 13:57

I qui diu que eren independentistes? Potser eren del mateix PP seguidors del Garcia Albiol que és aficionat a apallissar gent davant de les cameres i tot.