Publicitat
Vallès Oriental · 29 d'Octubre de 2013. 18:36h.

Al PSC s'espien entre ells

L'exalcalde de les Franqueses va fer seguir a un altre regidor socialista

Al PSC s'espien entre ells

Esteve Ribalta, al mig de la foto, en una imatge d'arxiu. (Foto: socialistes.cat)

L'exalcalde socialista de les Franqueses del Vallès, Esteve Ribalta, actualment regidor d'Urbanisme al mateix consistori, va fer servir un detectiu per espiar el també regidor socialista, Juan Antonio Marín, segons ha indicat el periòdic digital setdies.cat.

"Durant diversos mesos, i en diferents dies, Marín va ser objecte de seguiment per part del detectiu. L'objectiu de la investigació era conèixer aspectes de la vida privada d'aquest per utilitzar-los després per forçar el seu abandó del càrrec i, potser anant més enllà, també de la política local", ha remarcat el diari vallesà.

Segons aquesta informació, "Ribalta tenia l'estratègia ben plantejada. Si la informació aconseguida pel detectiu resultava compromesa, situaria Marín entre l'espasa i la paret". "Els resultats de la investigació van arribar a la part contractant l'abril de 2012 i inclouen fotografies en algunes de les quals es veu el regidor d'Activitats, Habitatge i Pla de Barris com a client en diversos bars, ja fora del seu horari laboral (tant de l'activitat particular com l'institucional, que compagina a mitja dedicació), en companyia d'altres persones i en un ambient distès".

El seguiment, d'acord a aquestes fonts, les va fer una agència de Barcelona "que ja havia treballat anteriorment al Vallès Oriental". També que "la factura la va abonar una tercera persona, que va realitzar dos pagaments de 3.000 euros cadascun". E-notícies no ha rebut la versió oficial del gabinet de premsa del PSC.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#6 Torosentado, Barcelona, 30/10/2013 - 19:46

La decadencia del PSC y su rosa marchita es evidente. La rosa se ha marchitado.... El cinturón rojo ya le ha dado la espalda aun se aguanta el cataluña profunda donde ya se han preocupado mantener el pensamiento único y por ahí comen los burgueses aborigenados tipo Nadal, Tura, Ros....Ojo avizor....

#3 Juan Francisco, Huesca, 30/10/2013 - 01:02

No son ya más que un cadáver putrefacto del que pronto darán cuenta los gusanos. A ver cuándo desaparecen de una vez.

#1 Gerard del Clot, Donec Perficiam, 29/10/2013 - 18:40

El PSC camina cap a la marginalitat més absoluta.

#1.1 poseió, totes, 29/10/2013 - 20:17

El que convé, al psc, i a tots els altres partits, es mantenir la cadira quan d'això que se'n diu política, sense tenir la mes remota idea, ho transformen en un modus vivendi. Es una olla de grills, tota la política de tots els colors, formada per un aglomerat de interessos i malfiances.