Publicitat
Segrià · 27 de Febrer de 2010. 16:35h.

Albert Batalla diu que CiU "és el canvi"

La federació fa precampanya en una quinzena de municipis

Albert Batalla diu que CiU "és el canvi"

Albert Batalla, amb Mas i Pelegrí, durant la seva presentació com a candidat

El cap de llista de CiU per Lleida, Albert Batalla ha explicat que, tot i que no ha començat la campanya electoral, “CiU ha començat a situar la necessitat d’un canvi polític al país, que la gent, amb la seva actitud, ja ha iniciat i nosaltres volem ser l’expressió política d’aquest canvi”.
 
En aquest sentit, Albert Batalla ha destacat que “perquè es produeixi el canvi calen moviment i idees, nosaltres en tenim d’idees, però qui ha de farcir principalment aquest canvi és la gent”.
 
El cap de llista de CiU per Lleida, també ha participat a primera hora del matí a la parada de Balaguer on ha mantingut converses amb ciutadans de la capital de la Noguera, “he notat que hi ha dos qüestions principals que planteja la ciutadania”, ha indicat, “per una banda, la crisi econòmica i una sensació de no saber on arribarà tot plegat ja que la gent creu que el govern i les administracions públiques haurien de fer més per fer front al a crisi”. Així mateix, Batalla ha dit que “els ciutadans també ens demanen generar confiança en el país perquè hi ha la necessitat de tenir prestigi de país”.

La federació nacionalista ha instal·lat carpes a Lleida, Tàrrega, Balaguer, les Borges Blanques, Mollerussa, Cervera, Solsona, el Pont de Suert, Sort, la Seu d’Urgell, Tremp, Vielha e Mijaran i Almacelles.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Mr. X, bcn, 01/03/2010 - 02:46

Jaaaajajajaja, aquesta si que és bona...!!!

#3 Jaume Tena, Lleida, 28/02/2010 - 11:04

El fet que CiU hagi apostat per dos candidats homosexuals per Lleida i Girona diu molt a favor de la federació i del canvi real que farà.

#2 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 27/02/2010 - 18:57

Els de CiU ja s'estan rellepandose de tornar a la poltrona, després de dues legislatures dels de Tripa-hartitos. Tots s'emboliquen en la senyera per forrar la cartera

#1 Matilde, Mollerussa, 27/02/2010 - 18:50

Ciu és "Mas de lo mismo" (je, je) i "La pàtria a la cartera" que ja l'hem suportat durant 23 anys!