Publicitat
Barcelonès · 10 d'Agost de 2011. 18:54h.

Alberto Fernández acusa Trias de "pactar amb okupes"

El PP lamenta que l'Ajuntament de Barcelona no prohibeixi les festes alternatives de Gràcia i Sants

Alberto Fernández acusa Trias de "pactar amb okupes"

Mossos d'Esquadra, a les festes alternatives de Gràcia del 2010

El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha dit que "el consistori hauria de fer complir les ordenances del civisme, en lloc de pactar amb okupes i antisistemes que organitzen festes que sovint creen problemes als veïns” i ha lamentat que el govern municipal de CiU descarti prohibir les festes alternatives de Gràcia i Sants.

Fernández Díaz ha assegurat que el màxim responsable del consistori, Xavier Trias, hauria de "fer complir" les ordenances del civisme, i l'ha acusat de pactar amb "okupes i antisistemes" que "sovint creen problemes als veïns”.

"Els acords amb els alternatius consisteixen en el fet que ells no cremin contenidors a canvi de fer festes fóra dels horaris que, a més, molesten els veïns", ha reblat Fernández Díaz.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 jonhwesc, Barcelona, 11/08/2011 - 15:39

Realmente es para llorar, igual hecha de menos sus viejos tiempos...?

#2 jjajajaaaaa, Barcelona, 11/08/2011 - 09:50

Es culpa d´Hereu...ah no que ja no esta, doncs ara de trias no ? vaya con Trias pactando con ocupas..........tanto criticar , y al final hacen lo mismo......bueno ahora no importa ya tengo el poder el viotante ingenuo de CIU que se joda