Publicitat
Barcelonès · 17 de Novembre de 2014. 15:35h.

Alberto Fernández convida Trias a pujar a la seva moto

"Perquè conegui els riscos i problemes de les dues rodes a Barcelona"

Alberto Fernández convida Trias a pujar a la seva moto

Alberto Fernández

Alberto Fernández, president del Grup Popular a l'Ajuntament de Barcelona, ha convidat l'alcalde Xavier Trias a pujar a la moto "fer un tomb per la ciutat i conèixer sobre rodes els riscos i problemes que pateixen els motoristes a Barcelona".

Alberto Fernández ha comentat que "lamentablement aquest any els accidents de moto amb víctimes s'han incrementat, el 70% de les víctimes d'accidents de trànsit a Barcelona són motoristes. Durant 2013, van perdre la vida 11 conductors de motos i ciclomotors, mentre que fins a setembre de 2014 ja es comptabilitzen 14 víctimes mortals a falta de tres mesos per acabar l'any".

El president Popular considera necessari que "l'alcalde Trias posi l'accent en la seguretat de les motos, no és moment de tant informe amb estadístiques sobre la moto, els motoristes cada vegada són més víctimes d'accidents de trànsit a Barcelona, cal prendre decisions per oferir més seguretat als motoristes".

Alberto Fernández ha recordat "Barcelona és la capital europea de la moto, a la ciutat circulen 300.000 motocicletes i ciclomotors, això permet dimensionar l'impacte que té l'ús de la moto a la vida de la ciutat, que facilita la circulació per la ciutat i forma part de l'ADN barceloní".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 ostra, barcelona, 18/11/2014 - 00:07

Els Fermamdez Diaz , vergonya aliena: us hauríeu d'amagar sota les pedres. Espero, espnerem que la jistícia us castigui. Nosaltres ho farem votant, a les eleccions, qui us pugui eliminar

#3 Calimero, Barcelona, 17/11/2014 - 20:12

Cuidado con ofrecer la moto a los de corrupCIU que ellos son expertos en venderlas...

#2 Civisme, Barcelona, 17/11/2014 - 16:06

Modestament, voldria recomanar a aquest regidor, que s'ha convertit en el "defensor oficial" dels motoristes de la ciutat de Barcelona, que demani a les auto-escoles impartir cursets de reciclatge per recordar als motoristes com es circula a les ciutats del primer món. En això també semblem Itàlia!

#1 Maresmenc, Un dels 30 pobles, 17/11/2014 - 16:02

El que vol l'Alberto es que l'Alcalde es pugui al darrera per anar frenant i notar el paquet!! Ja ja ja