Publicitat
Barcelonès · 30 de Maig de 2014. 18:42h.

Alberto Fernández diu que la fermesa ha durat "24 hores"

Assegura que l'alcalde està "disposat a cedir davant el xantatge dels violents"

Alberto Fernández diu que la fermesa ha durat "24 hores"

Alberto Fernández, amb regidors del seu equip

Alberto Fernández, president del Grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, ha demanat a l'alcalde Trias que "la fermesa sigui permanent, ja que no podem tenir un alcalde que només sigui ferm 24 hores, per després donar pas als dubtes i estar disposat a cedir i renunciar davant el xantatge dels violents".

Per a Fernández, "aquesta actitud de l'alcalde es convertiria en un greuge comparatiu amb la resta dels veïns i entitats que tenen problemes, i no per això es dediquen a cremar contenidors i provocar altercats violents". "Trias no pot convertir els piròmans a bombers, la solució no passa per cedir al xantatge dels violents".

Alberto Fernández demana a Trias "diàleg i enderroc". "Diàleg amb aquelles entitats i veïns que no són violents i a més rebutgen la violència. I enderroc perquè els radicals i violents no vegin en l'alt de la demolició una victòria de les seves tesis violentes".

Per al president Popular, "s'ha de parlar en tot moment amb els que és factible trobar una solució, ja que cremar contenidors o practicar la violència no ha de ser una opció per negociar".

Fernández recorda que "Trias és també l'alcalde d'aquells veïns i comerciants que no protesten, que no fan sentir la seva veu, però no per no estar d'acord en l'enderrocament de Can Vies, sinó perquè tenen por de les accions dels violents".

"De les declaracions de Trias només faltava dir que la culpa era del jutge per haver dictat la resolució judicial sobre el desallotjament de Can Vies, silenciant l'alcalde que si hi ha una resolució judicial, és perquè hi va haver una demanda de TMB que és una empresa pública, en què l'ajuntament té un protagonisme central, en estar presidida pel primer tinent d'alcalde del consistori, i a més és perquè l'ajuntament ha demanat l'execució de la sentència".

Fernández recorda que, "molts dels veïns estan esperant l'enderrocament de Can Vies, perquè estan farts de les actituds de determinades persones que distorsionen la realitat del seu barri i generen problemes de convivència". "Els veïns volen un alcalde al seu costat que els defensi i els escolti, perquè ells no poden trencar el seu silenci perquè tenen por", ha conclòs Fernández.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 el anteriormente conocido como pepe, andorra, 31/05/2014 - 11:36

pues mas o menos, la misma firmeza q los peperos han demostrado con lo el ultracatalanismo ramplante de CIU, bajarse los pantalones ante ellos por una pequeña cuota de poder. Una cosa es negociar y otra muy distinta, venderse por un plato de lentejas.

#9 jordi, girona, 31/05/2014 - 09:09

para los que estamos contra el nacionalismo el trato es muy distinto, nos pisotean desde años, pretenden hacernos desaparecer y ni una sola reacción, espero que no siempre sea así.

#8 César Alba, Barcelona, 30/05/2014 - 23:20

El PP esta acabado en Barcelona y en toda Cataluña. La demostración el fracaso electoral. ¿Cuántos años llevan ya esos de la foto viviendo del cuento? No saben hacer nada más. Ahora llega el momento de nuevas opciones tipo Ciudadanos o Marine Le Pen (PxC).

#7 Dolors Vendrell, Barcelona, 30/05/2014 - 22:28

Té raó, i encara és més gros, Trias havia dit que cediria si li posaven com a condició no enderrocar Can Vies, o sigui que ni ho vesteix una mica. Guanyen els que cremen, perden mossos i demòcrates. Demà sortirà el David proclamant "hem guanyat".

#5 narcis, girona, 30/05/2014 - 20:49

Increible, es de les poques vegades que aquest senyor ha dit quelcom que estic d acord amb ell. M estare tornant en un mal catala ?