Publicitat
Barcelonès · 8 de Gener de 2015. 19:34h.

Alberto Fernández veu Trias “al servei de l’independentisme”

Creu que “la Generalitat menysprea Barcelona amb la complicitat del seu alcalde”

Alberto Fernández veu Trias “al servei de l’independentisme”

Bosch i Fernández Díaz, durant l'acte

Alberto Fernández Díaz, president del grup municipal del PP a Barcelona, ha assegurat aquest dijous que l’alcalde de la ciutat, Xavier Trias, està “al servei de l’independentisme”.

El líder dels ‘populars’ barcelonins, en la seva conferència anual celebrada aquest dijous al Col·legi de Periodistes, ha defensat la gestió del govern de Mariano Rajoy i ha assegurat que “l’Estat paga el deute a Barcelona”.

“El govern d'Espanya ha sufragat, mitjançant el Fons de Liquiditat Autonòmic, 92 milions d'euros en el 2013 i fins setembre de 2014”, ha argumentat. També ha titllat d’”inadmissible les relacions immobiliàries que es van tancar a finals d’any entre la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona per un valor de 45 milions d'euros”.

Fernández Díaz ha reclamat un tracte de capital per a Barcelona perquè, segons ell, ”com mes gran sigui Barcelona més gran serà Catalunya, alguns la volen o la fan mes petita, volem aconseguir mes reconeixement i suport des de la Generalitat, i no obligar a l’Ajuntament a fer de Generalitat”.

"Critico a la Generalitat no per ser de Catalunya sinó de CiU, perque menysprea Barcelona amb la complicitat del seu alcalde, que la converteix en una eina al servei del independentisme”, ha comentat.

L’acte ha estat presentat pel president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch i ha comptat amb la presència de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho i d’altres dirigents del partit que han volgut acompanyar Fernández Díaz. També hi ha estat la regidora del PSC, Assumpta Escarp.

Dirigents del PP, durant l'acte

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Cthulhu, No porto equipatge especial, 08/01/2015 - 20:43

Los españolistas de Tarragona dicen que la Generalitat favorece Barcelona en detrimento de Tarragona, incluso en su delirio se han inventado el término "Barcelunya", ahora en Barcelona dicen que la Generalitat desprecia Barcelona. Aclaraos titis.