Publicitat
Barcelonès · 30 d'Agost de 2011. 21:35h.

Albiol alerta de possibles "conflictes socials" a Badalona

"Existeixen problemes reals que provoquen un estat d’indignació", diu després d'una reunió amb Felip Puig

Albiol alerta de possibles "conflictes socials" a Badalona

Albiol, durant la reunió amb Felip Puig

El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, s’ha reunit aquest dimarts amb l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, per posar en comú temes de seguretat ciutadana i convivència. García Albiol ha alertat després de la reunió de possibles "conflictes socials" i "problemàtiques de convivència" a la seva ciutat .

L’alcalde de Badalona ha demanat al conseller Puig que el Govern de la Generalitat faci un esforç per augmentar, en les properes setmanes, la plantilla del cos de Mossos d’Esquadra a la ciutat i ha agraït al conseller la “predisposició a entendre les problemàtiques de convivència, incivisme i inseguretat que en aquests moments s’estan vivint a Badalona”. Segons Garcia Albiol a Badalona “hi ha barris com la Salut, Sant Roc, Sant Crist o parts de Llefià on existeixen problemes reals que provoquen un estat d’indignació important entre els veïns”.

D’altra banda, Garcia Albiol també ha avançat al conseller Puig que en les properes setmanes l’Ajuntament de Badalona reclamarà poder exercir les competències -que li corresponen i que actualment assumeix la Generalitat- en matèria d’inspecció i sanció dels establiments oberts al públic, els espectacles públics i les activitats recreatives sotmeses a llicència municipal.

Per la seva banda, el conseller d’Interior ha valorat com a molt productiva la trobada amb l’alcalde de Badalona. Felip Puig s’ha compromès en augmentar entre un 7 i un 8 per cent el número d’efectius de Mossos d’Esquadra destinats a Badalona el proper mes d’octubre i ha manifestat la seva voluntat d’arribar al 10 % ja que, segons ha explicat, “determinats barris de Badalona i l’entorn més metropolità requereixen una atenció específica sense oblidar, evidentment, la resta del territori”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 angel, cardedol, 31/08/2011 - 21:23

expulsiò immediata dels immigrants aquesta es la soluciò.

#6 ULTIMO MOHICANO, PALS, 31/08/2011 - 21:16

Doncs recomano a aquests il.lustres representants del poble català que donin un tomb per la conselleria del departament de salut on tenen taula, cadira, ordinador i algunes coses més un munt de pàjaros i pajaritas no vinculats a la funció pública i que entren i surten com si fos casa seva.Ordre ja!

#5 jajajajajaa, barcelona, 31/08/2011 - 13:56

jo repratiaria als del PXC fora...la majoria xarnegos foraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no han de venir a donar lliçons aqui.......i es veritat amb Garcia Albiol hi haura conflictes

#5.1 Basta ya!, bcn, 31/08/2011 - 22:12

La lògica no és el teu fort, jajojiju

#4 Jaume S., BCN, 31/08/2011 - 10:36

REPATRIAR-LOS inmediatament .Sobretot MUSULMANS i extracomunitaris .

#3 Leona Catalana, L'Hospitalet, 31/08/2011 - 00:29

García Albiol és un fill de sa mare, robant el programa de PxC i en Puig, altre que tal. Què s'han promés mútuament?... Sapastres!!!