Publicitat
Barcelonès · 1 d'Agost de 2012. 17:30h.

Albiol inaugura una comissaria on resaven els musulmans

L'alcalde diu que és per donar resposta a "la inseguretat, l’incivisme i els problemes de convivència" a Sant Roc

Albiol inaugura una comissaria on resaven els musulmans

Albiol ha inaugurat avui la comissaria

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; el regidor de Seguretat, Miguel Jurado, i el regidor del Districte VI, David Gómez, han visitat aquest dimarts la nova comissaria de la Guàrdia Urbana de Badalona ubicada a la plaça de Camarón de la Isla. Es tracta de sis mòduls, amb una superfície total de 100 metres quadrats, on es donarà servei durant les 24 hores del dia als veïns dels barris de la zona sud de la ciutat. La zona va ser objecte de polèmica a l'inici del Ramadà perquè la plaça era utilitzada pel col·lectiu musulmà.

Vuit agents de la Guàrdia Urbana han estat destinats a aquesta nova comissaria que entrarà en funcionament a partir del dimarts 4 de setembre. En cadascun dels torns hi haurà 2 ó 3 agents per atendre les necessitats dels ciutadans i actuar com a punt de contacte i referència per als veïns. A més, al territori continuaran desenvolupant les seves funcions les patrulles destinades a aquesta zona.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “amb aquesta nova oficina de la Guàrdia Urbana l’Ajuntament de la ciutat mostra, a través de la seva acció de govern, mostra la voluntat de donar resposta a la problemàtica de la inseguretat, de l’incivisme i dels problemes de convivència, acostant al màxim la Guàrdia Urbana al ciutadà i produint un efecte de prevenció que evita que les situacions vagin a més”.

Segons l’alcalde “amb aquest nou espai, juntament amb altres mesures preses pel consistori com eradicar el mercat de la misèria, l’obertura al trànsit del carrer de Xile, l’augment de la neteja a la zona o posar ordre a l’espai públic, es pretén tornar a la normalitat aquesta zona de la ciutat que forma part de Badalona com la plaça de la Vila o el carrer de Mar”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Joan, Barcelona, 01/08/2012 - 20:44

Està molt bé combatre la delinqüència i l'incivisme, ara bé l'Albiol aquest va pel món amb una actitud de sobrat i perdona-vides que és difícil que em pugui arribar a caure bé.

#8 carracuca, barcelona ESPAÑA, 01/08/2012 - 19:10

muy bien Albiol, ojalá todos los pueblos de ESPAÑA tuvieran alcaldes con dos coj.. como tú para ir limpiando toda la basura que mohamed nos va enviando de allí. Donde hay moros hay problemas, y ahora que no venga la pijaprogre rahola diciendo lo de siempre, que si fachas, que si racistas....

#8.1 Joan, Mataró, 01/08/2012 - 20:40

exacte, aquí sortiran tots els acomodats des de les seves torres de marfil dient que l'immigració és bona que tenen xaxes a bon preu i que li renten el water de maravella i de passada diran que la prostitució és una feina indigne i explotada, que s'aprofiten com ells amb les criades.

#7 Ramon, entre Cali i Guayaquil, 01/08/2012 - 19:09


esteee, i els parcs on "operen" les bandes sudacas
de ñetas, zetas i latin queens,
a Badalona i a tot Catalunya,
quan diu que les pensen "recuperar"?...

esteee, vull dir si no és massa molèstia.

#6 Umair, Badalona Sud, 01/08/2012 - 18:46

Desitjo que la Guàrdia Urbana sigui professional, imparcial, neutral i no practiqui "Target Killing" d'immigrants com alguns voldrien o diuen "esta comissaria es para controlar los moros". Exigim k comissaria sigui per tothom i que acabi amb la inseguretat i in-civisme sense diferencia origen.

#5 Umair Dar, Badalona, 01/08/2012 - 18:44

Quina noticia, una comissaria en Badalona Sud Peró llastima que no durara molt, he començat a veure a moviments dels votants de PP recollint firmes contra la nova comissaria, lògicament són els que surten més afectats, ni la
immigració ni els musulmans són responsables de la incivisme i inseguretat.

#5.1 Àcrata, Badalona, 01/08/2012 - 18:58

Entre els votants del PP il·lustres del barri hi ha, per exemple, el paio que viu en una furgoneta a la Plaça de Sant Roc, que es dedica a vendre mercaderies robades. No crec que els faci gaire gràcia més control policial.

#5.2 Fran, Llinars, 01/08/2012 - 19:58

Que la inmigració i els musulmans no son responsables de l´incivisme i inseguretat? estas de broma no?.