Publicitat
Tarragonès · 11 de Juliol de 2012. 10:03h.

Altafulla crea 360 places d'aparcament gratuïtes

Tarragona i Salou han posat en marxa aquesta setmana zones de pagament

L’Ajuntament d’Altafulla ha ampliat amb 360 noves places l’oferta d’aparcament al municipi. Les noves zones d’aparcament són gratuïtes i estan distribuïdes de la següent manera: 194 places a l’entorn dels carrers de Fassina, Muntaner, Joncs, i Cotó; 50 places a la plaça ubicada darrera de l’Església; 7 estacionaments per a motocicletes i ciclomotors a la plaça del Consulat de Mar; i 110 places més al nou aparcament de l’estació de tren.

Aquesta mateixa setmana, des del consistori s’estan duent a terme en aquest últim equipament les darreres tasques d’adequació de l’espai, consistents en el tancament amb malla del perímetre de seguretat, en la instal·lació d’una porta d’accés i sortida al recinte, i en la col·locació d’elements de seguretat a la zona contigua a la infraestructura ferroviària.

Contràriament, les zones d’aparcament es veuran reduïdes durant les tardes en 37 places a la zona de vianants del Barri Marítim – 30 estacionaments entre la plaça dels Vents i el carrer de Llevant, i 7 places més des de la mateixa plaça fins al carrer de Gregal.

Aquesta decisió del consistori altafullenc arriba en un moment en què la tendència d’haver de pagar per aparcar s’està estenent arreu de la comarca. De fet, ajuntaments com el de Tarragona o Salou han anunciat aquesta mateixa setmana les seves intencions de convertir moltes de les fins ara zones blanques en zones de pagament. A Tarragona, s’han creat dues noves zones de pagament, la verda i la taronja, que se sumen ara a la tradicional zona blava. I a Salou, les zones de pagament s’han incrementat en sis carrers, i el consistori es planteja, a més, fer pagar per estacionar durant tot l’any, i no només a l’estiu com s’ha fet fins ara.

La voluntat de l’Ajuntament d’Altafulla és "facilitar el dia a dia de la ciutadania en un context econòmic delicat, i descongestionar el moviment de vehicles, sobretot, en una de les èpoques de l’any de més afluència de població", segons un comunicat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Altafullenc, Altafulla, 13/07/2012 - 08:33

Esto suena a chiste.Altafulla es un pueblo donde por suerte,aún no hay zona azul Y SE PUEDE APARCAR EN TODAS PARTES...lo que explica aquí es que van a restringir el aparcamiento en la zona de playa y van a obligar a aparcar en la zona del pueblo.ESTO ES UN ADELANTO PARA PONER ZONA AZUL EN LA PLAYA