Publicitat
Tarragonès · 3 d'Octubre de 2013. 16:29h.

Altafulla instal·la tòtems informatius

L'Ajuntament espera que serveixen perquè no s'embrutin elements del mobiliari urbà

Altafulla instal·la tòtems informatius

Imatge dels tótems

L'Ajuntament d'Altafulla ha instal·lat aquest dijous cinc tòtems informatius que serviran perquè la ciutadania hi pengi els seus cartells d'informació d'interès municipal.

Amb aquesta mesura, el consistori espera que els particulars i les entitats deixin de penjar els cartells i anuncis en parets, faroles i altres elements del mobiliari urbà que "embrutaven" la imatge del poble, segons l'alcalde Fèlix Alonso.

En aquest sentit, Alonso ha avançat que la Policia Local té instruccions de sancionar aquells particulars, col·lectius i entitats que utilitzin altres espais diferents als tòtems d'informació per penjar cartells.

Els tòtems han estat restaurats per l'artista local Orion Leim. Per una banda, els suports d'informació disposen d'un plànol d'Altafulla, i per l'altra es poden penjar els diferents anuncis.

Aquestes peces s'han posat a la plaça de la Portalada -davant el col·legi La Portalada-, a la plaça dels Vents, al barri marítim, a Brises del Mar, a la zona educacional del Roquissar i al Centre de Salut.

Una imatge d'un dels tòtems

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat