Publicitat
Osona · 1 de Juny de 2013. 09:24h.

Anglada es veu alcalde de Vic

"El govern municipal de CiU i ERC està amortitzat"

Anglada es veu alcalde de Vic

Anglada, en una imatge de la roda de premsa

El president de Plataforma per Catalunya (Px), Josep Anglada, ha assenyalat que "veient el desencís que està causant el govern de la ciutat de Vic format per CiU i ERC, un govern que està demostrant dia a dia estar totalment acabat i amortitzat, cada vegada tinc més clar que puc ser l’alcalde de tots els vigatans a les properes eleccions municipals".

El dirigent ultra, a l'equador de la legislatura, ha indicat que l'actual equip rector, encapçalat per l'alcalde Josep Maria Vila d'Abadal, "està més preocupat de l’Associació de Municipis per la Independència que no de la ciutat".

Anglada ha remarcat que si aconsegueix l'alcaldia crearà "un Servei per la Defensa del Vigatà, amb la finalitat de vetllar per la defensa dels drets dels habitants de la ciutat de Vic que no siguin immigrants".

L'advocat de la formació, Francesc Bueno, ha reblat que aquest l'objectiu d'aquest servei serà "oferir orientació i assessorament jurídic gratuït per procediments laborals, civils, penals o mercantils, per a totes aquells persones que necessitin defensar els seus drets i interessos i no puguin afrontar les despeses d’advocat, però que a l’hora tinguin dificultats per accedir a la justícia gratuïta".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#15 Maria, Salt, 02/06/2013 - 18:37

Anglada, el "crema-estelades" d´Alerta Digital ultimament t´está deixan a parir. Arà ja no vol saber rés de tú ??

#14 Enric_J_M, Bcn, 01/06/2013 - 23:43

Aquest ''senyor'' tambe es veia al parlament de Catalunya... i al congres de diputats... i al senat... ha pensat en graduar-se la vista, sr. Anglada? Juas, juas, juas

#14.1 Antoni Guiteres, Vic, 02/06/2013 - 15:06

Enric, genial, tan bien lo puedes ver, con dos copas
de Mas pero sin el presidente,cuando uno tiene
jambre las ganas se lo come.

#13 don Pelayo, Barcelona, 01/06/2013 - 19:53

No estaria mal ver a Anglada de alcalde de Vic, el problema es q no tendrá mayoria absoluta y no tendrá con quien pactar.

#12 Kropotkin, Vic, 01/06/2013 - 19:27

Josep Anglada niega ser racista. Nosotros los de C's negamos ser la derecha nacionalista española de toda la vida....juas, juas....mejor hundidos

#11 Pierenc, bcn, 01/06/2013 - 16:18

una cosa es ser logic i altre ser racista, anglada no es solucio per ningu, a banda del racisme no tenen projecte ni programa.