Publicitat
Osona · 25 de Gener de 2011. 13:54h.

Anglada presentarà set candidatures a Osona

El líder de Plataforma per Catalunya demana "expulsar" els membres de bandes llatines

Anglada presentarà set candidatures a Osona

Anglada, durant la reunió

La Junta Comarcal d’Osona de Plataforma per Catalunya (PxC), s'ha reunit de cara a preparar les eleccions municipals que se celebraran el proper mes de maig de 2011, amb la presència de Josep Anglada.

PxC ja té 7 candidatures confirmades a la comarca, que són Vic, Manlleu, Roda de Ter, Torelló, Taradell, Tona i Hostalets de Balenyà. A més no descarta presentar candidatures en altres municipis.

Durant la reunió, Anglada es va referir també a l’informe fet públic recentment per la unitat d'investigació dels Mossos de Cornellà en el qual aquests alertaven sobre l'augment de la violència per part de les anomenades “bandes llatines”.

“Aquestes dades indiquen que el fenomen de les bandes llatines està íntimament relacionat amb la violència, la criminalitat i la inseguretat”, va assenyalar el president de PxC. “Aquests grups organitzats de delinqüents són ja un problema greu en ciutats com Cornellà i l’Hospitalet. Nosaltres hem demanat la seva il·legalització immediata i l'expulsió dels seus membres de l'Estat espanyol”.

Per Anglada, l'informe demostra que “cada col·lectiu d'immigrants ens porta formes de delinqüència pròpies, que moltes vegades –com en el cas de les bandes llatines- són la continuació del tipus de violència que s'exerceix als seus països d'origen, esquitxats pel crim i la impunitat”.

En aquest sentit va afegir que “al final serà necessari tenir unitats de Mossos especialistes en violència magrebina, unes altres en violència sud-americana, altres dedicades a la lluita contra les màfies xineses. Sempre a costa del contribuent català, que a més és qui sempre sofreix aquesta violència i inseguretat”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Antonio, Mataró, 26/01/2011 - 09:56

Desde Mataró teneis todo mi apoyo. Adelante plataforma x catalunya.

#12 joan, girona, 26/01/2011 - 09:52

Jo i la meva familia a Girona votarem a PXC . I FART D'ESPANYOLS INTOLERANTS (LLEIDA)
para ja de volguer fotra maranya ,ja que tu no crec que votis a PXC.I deixa en pau a la inmigracio espanyola ,ja que la majoria d´ells estan molt integrats a la nostra terra

#11 fins els cataplins, A un lloc de Catalunya, 26/01/2011 - 01:13

Hoy se ha consumado el primer dia de la infamia en esta semana de pasión española. Culpables hasta ahora: PPSOE, CIU, PNV Y CC. ¿QUE NOS ESPERA EL FUTURO?.

http://altavoz-nosolonoticias.blogspot.com/2011/01/el-dia-de-la-infamia.html

#10 pepón, bcn, 25/01/2011 - 19:01

JO,EL MEU LLORO,ELMEU AMANT,EL MEU GOS,LA MEVA DONA I EL MEU COTXE GRAN VOTAREM ANGLADA

#9 Marta, BCN, 25/01/2011 - 18:39

Anglada estem amb tu. A les municipals arrasaràs