Publicitat
Tarragonès · 23 d'Octubre de 2013. 20:44h.

Anglesos a Altafulla

Una vintena d'estudiants participen en un programa d'intercanvi

Anglesos a Altafulla

Estudiants anglesos a Altafulla, en una foto d'arxiu

Una vintena d'estudiants anglesos es troben a Altafulla en el marc d'un programa d'intercanvi, anomenat Comènius, amb l'Institut de la població catalana.

Sota el títol Comparing our Cultures, el programa té per objectiu donar a conèixer la diversitat de cultures i llengües que hi ha a Europa, fomentar el desenvolupament personal dels alumnes i establir contacte amb joves de les mateixes edats i cursos de diferents països per intercanviar experiències.

Els joves britànics, que van arribar a dissabte passat a la Costa Daurada, han estat rebuts aquest dimecres per l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, i la regidora d'Educació, Eva Martínez, i el regidor de Joventut, Jordi Molinera. La festa de comiat tindrà lloc aquest divendres al vespre.

El centre educatiu d'aquesta vila catalana participa en el programa europeu. El mateix nombre de joves catalans -divuit-, de 3r i 4t d'ESO, han estat acollits per l'Hornsea School and Language College (Yorkshire) en aquest intercanvi cultural.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 JH, SB, 24/10/2013 - 10:33

NOTICIÓN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#2 Roger, La Fresneda, 24/10/2013 - 01:27

I això és noticia?

#1 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 23/10/2013 - 23:02

Ahir vaig veure un autocar amb més de trenta jubilats que venien a veure el Delta de l'Ebre, Com que no poden caminar gaire amb el que van xalar va ser amb les gallinesde diferents varietats que hi ha al corral del restaurant on van dinar. Debíen ser de Barcelona perque deien "què maco". Notición!