Publicitat
Maresme · 12 de Març de 2012. 14:57h.

Arenys compartirà la policia amb els pobles veïns

Aprovada la moció d'ERC per a mancomunar els serveis

Arenys de Munt ha aprovat per unanimitat la moció presentada per ERC per a mancomunar els serveis de la policia local amb els pobles veïns, "una proposta amb la voluntat d'optimitzar i maximitzar els recursos disponibles, minimitzar les despeses i millorar els serveis a les persones".

En el pressupost d’Arenys de Munt, la partida destinada a cobrir els costos laborals dels serveis dels cossos de policia local "és de 640.000 euros, més del 8% del pressupost 2012". La normativa vigent presenta una escletxa que permet "mancomunar serveis de policia local sempre que es compleixin tres requisits: que els municipis siguin limítrofes, que acreditin per separat no disposar de recursos suficients, i que junts no superin els 40.000 habitants".

Iniciatives en aquest sentit també estan en marxa als ajuntaments de Vacarisses i Viladecavalls, al Vallès Occidental, i als ajuntaments de Sallent, Sant Fruitós de Bages i Santpedor al Bages. ERC d’Arenys de Munt agraeix que la seva proposta hagi tingut el suport de CUP, CiU, PSC i PP.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat