Maresme · 8 de Març de 2013. 14:19h.

Arenys de Mar desmenteix Espot

L'ajuntament diu que el regidor Àlex Acero pot donar-hi suport "a títol individual, però mai en nom de la corporació"

Arenys de Mar desmenteix Espot

Espot, amb Acero i Fornas, abans de la roda de premsa

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha desmentit que el consistori s'hagi sumat a la iniciativa impulsada per Catalunya Acció per fer un boicot als productes i empreses espanyoles com a resposta a la guerra de banderes iniciada per la delegada del Govern, María de los Llanos de Luna. 

El president de l'organització independentista Santiago Espot, a pregunta d'e-notícies, ha afirmat que Gallifa i Arenys de Mar eren els únics municipis que s'havien sumat a la iniciativa. Tant l'alcalde de Gallifa, Jordi Fornas, com el regidor de promoció econòmica d’Arenys de Mar, Àlex Acero, han participat en la roda de premsa.

En el comunicat, el consistori expressa que "aquest Ajuntament és coneixedor que el seu regidor de Promoció Econòmica forma part de l’entitat Catalunya Acció" i afegeix que "malgrat això, el suport d’aquest al manifest el pot realitzar a títol individual, però mai en nom de la corporació, representació que ostenta, únicament, el seu alcalde".

"Una decisió d’aquest tipus només es pot prendre de manera col·legiada, obtenint el suport necessari per aprovar una moció al Ple municipal, cosa que no s’ha produït", conclou. 

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Arenyenc, Arenys de Mar, 09/03/2013 - 09:52

Es feia rar tenint en compte que al govern Arenyenc hi ha el PP i que l'alcalde es d'Unio. Potser el Regidor Acero hauria d'explicar com un Independentista governa amb el PP.... Mes enllà d'allo que un sou es un sou.

#3 Casper, Aprovechando marcas, 08/03/2013 - 17:09

Se ve de lejos, Espot busca protagonismo como sea acompañado de 4 buena fe, pero los de Arenys de Arriba que ya le conocen le dicen que tururú. Pero vamos a ver, Sr. Espot, ¿no es el Gran Timonel Mas? pues a qué te metes por el medio. Esto es muy hispánico hacer la guerra cada uno por su cuenta.

#2 carracuca, barcelona ESPAÑA, 08/03/2013 - 15:59

tomya ya, espot, después de este moco que te ha soltado el alcalde de Arenys, lo mejor será que cierres el pico y no sigas engañando al personal con tanta chorrada. Ponte a trabajar ya de una vez en algo de provecho.

#1 Ramon, mai no se sap si llepen o mosseguen, 08/03/2013 - 15:09

òstiliMas, tu, i ara què hauran de fer, tots aquests ecscañolos que mai no compren productes catalans, tornar-los?.