Publicitat
Maresme · 10 de Març de 2012. 10:02h.

Arenys de Munt farà una consulta sobre la bandera espanyola

CiU vota a favor de preguntar als veïns si cal penjar-la als edificis municipals

Arenys de Munt farà una consulta sobre la bandera espanyola

Una imatge de la façana de l'Ajuntament d'Arenys de Munt

El ple de l'Ajuntament d'Arenys de Munt ha acordat realitzar una consulta popular sobre la necessitat de penjar la bandera espanyola a les dependències municipals.

La proposta ha estat acceptada gràcies als 11 vots de la CUP, ERC i CiU, mentre que els dos regidors de PSC i PP hi han votat en contra.

El consistori dirigit per Josep Manuel Ximenis (CUP) també ha manifestat a la delegació del Govern a Catalunya "la seva preocupació per la imposició de la bandera espanyola als edificis consistorials dels municipis catalans".

També ha recordat que "l'Ajuntament d'Arenys de Munt mai ha disposat d'aquest símbol ni mai cap vilatà arenyenc n'ha demanat la seva exhibició". Tanmateix, ha titllat d'"agressiva" l'actitud de la delegada María de los Llanos de Luna en aquest tema.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#9 angel, cardedeu, 12/03/2012 - 20:02

A veure, cada vegada ens pren per tontos. Els de CyU que es lo que volen?????? Independència, Ecspañols o carallots. A l´ajuntament i a la generalitat hi ha la bandera Ecspañola i per començar han de treure.

#8 Joan de Mataro, Mataro, 12/03/2012 - 08:17

Poques hosties i anem per feina. Independencia i Estelada als balcons.

#7 Martín Martínez Mart, Barcelona, 11/03/2012 - 17:46

Espero que arran d'aquesta iniciativa, no comencin a aparèixer ajuntamets que es neguin a penjar la bandera catalana, o a ............................

#6 Jordi, Sant Cugat, 11/03/2012 - 16:51

Mentre perdem el temps en aquestes collonades, com diria Josep Pla, la gent no té feina, les empreses tanquen i el prestigi de Catalunya està pel terra...I els desnonaments? i la gent que ha perdut els seu estalvis? i els estudiants que hauran de pagar més per les seves matrícules?

#6.1 Francesc, Barcelona, 12/03/2012 - 00:32

Hi ha un temps per cada cosa i cada cosa té el seu temps. I és precisament per això que volem la independència: Els diners que produïm aquí, que s'inverteixin aquí. Jordi, apunta't a l'ANC!

#5 Pere, Lleida, 10/03/2012 - 14:58

Proposo una consulta per a veure que li sembla a la ciutadania que el nostre president Mas fos beneficiari d'un compte en un paradís fiscal. La llei és per complir-la, si us plau, dirigents d'Arenys, deixin de comportar-se com a petits cacics.

#5.1 Francesc, Barcelona, 12/03/2012 - 00:34

Tot el que sigui preguntar la població és aprofundir en la democràcia. Trobo molt encertada aquesta iniciativa.