Publicitat
Bages · 21 de Setembre de 2012. 15:30h.

Assalt amb violència contra dues persones grans a Manresa

Detinguts dos brasilers i un argentí

Els Mossos d'Esquadra van detenir tres homes entre el 12 i el 13 de setembre per un robatori amb violència en un domicili de Manresa. Els detinguts són Taylor C., de 33 anys i nacionalitat brasilera, Ramon S.M., de 38 anys i nacionalitat argentina i Jhony Jeferson D.A., de 23 anys i nacionalitat brasilera, tots ells veïns de Manresa.

Els fets es remunten al 29 de maig, quan dos homes armats amb pistola van entrar en un habitatge del carrer Lepant. Després d'amenaçar els propietaris, dues persones grans i l'assistenta que els cuidava, van lligar-los i agredir-los perquè els diguessin on tenien la caixa forta i els diners. Una altra assistenta va demanar ajuda.

Just quan els lladres eren a la casa, va arribar al domicili una altra assistenta, qui en adonar-se de la situació va aconseguir sortir al carrer per demanar auxili. Aquest fet va obligar els autors a fugir ràpidament, abandonant al domicili un grup de tall d'oxyacetilè que pretenien utilitzar per forçar una caixa forta. El servei mèdic d'emergències va haver d'assistir a les dues treballadores pels cops rebuts, i als propietaris de l'habitatge per l'ansietat que van patir.

Amb els indicis recollits, els Mossos van iniciar una investigació que va determinar que els autors formaven un grup perfectament organitzat, que disposava d'informació sobre les víctimes i s'havien distribuït les tasques per cometre l'assalt. Dos dels membres van entrar a l'habitatge i un tercer es va quedar fora per vigilar i facilitar una ràpida fugida.

Finalment la investigació va portar a identificar i localitzar els presumptes autors. El 12 de setembre es va detenir Taylor C. a Barcelona i Ramon S.M. a Manresa. L'endemà es va detenir Jhony Jeferson D.A. a Manresa.

Els detinguts, dels quals Ramon S. tenia antecedents, van passar el 14 de setembre a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, que va decretar l'ingrés a presó de tots tres.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat