Publicitat
Baix Llobregat · 3 d'Agost de 2010. 13:54h.

Atracat dues vegades el mateix establiment de Sant Andreu de la Barca

Van utilitzar dues pistoles d'aire comprimit simulant que eren armes de foc

Atracat dues vegades el mateix establiment de Sant Andreu de la Barca

Objectes robats de l'establiment de Sant Andreu de la Barca que han estat intervinguts per la policia

Els Mossos d'Esquadra han detingut Juan P. M. de 38 anys i Enrique B. V. de 50 anys com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els dos detinguts van atracar dues vegades un establiment de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) utilitzant dues pistoles d'aire comprimit simulant que eren armes de foc, i haurien amagat la seva identitat ocultant el seu rostre amb una gorra i ulleres fosques. Els dos detinguts, que tenien un llarg historial d'antecedents policials per delictes de robatori amb violència i intimidació, ja han ingressat a presó per ordre del jutge.

L'atracament es va produir la matinada del 18 de juliol, quan dues persones amb ulleres fosques i caputxes van amenaçar als treballadors amb una pistola. Els van exigir la recaptació i van marxar sense ferir ningú. Abans d'actuar, haurien vigilat l'establiment per trobar el moment idoni. A més, Juan P.M ja havia intentat atracar aquell mateix negoci a finals de juny, sense èxit.

Primer es va detenir a Enrique B.V., el 20 de juliol, gràcies a la investigació oberta pels Mossos d'Esquadra. El 26 de juliol, en conjunt amb la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat, es va aconseguir identificar al segon atracador. El 26 de juliol es va detenir a Juan P.M., que es va intentar acreditar amb una identitat i documentació que no eren les seves.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat