Publicitat
Vallès Occidental · 30 d'Agost de 2010. 10:43h.

Aturades en una empresa de Cerdanyola per la calor

CCOO ja ho va denunciar el 2008 a la Inspecció de Treball

Durant tot el mes de setembre, els treballadors de Sogefi Filtration (Cerdanyola del Vallès) tornaran a fer aturades de dues hores per torn tots els dimarts i dijous, mentre la direcció de l’empresa no resolgui els problemes de calor que es donen en dues de les naus de la fàbrica tal com ja van fer el juliol.

CCOO denuncia que les temperatures són molt elevades en aquestes naus, una situació que es veu agreujada amb la calor de l’estiu, ja que els sistemes de climatització no funcionen correctament. Per això demanen a l’empresa una solució per garantir unes condicions laborals adequades per a la plantilla, amb una bona climatització i ventilació de les instal·lacions.

CCOO recorda que ja fa temps que s’arrossega aquesta problemàtica i que al 2008 ja es va presentar una denúncia davant la Inspecció de Treball per aquesta qüestió, però fins al moment l’empresa no ha pres les mesures necessàries per resoldre definitivament aquesta situació.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pelegri gargallo jaen, rubi, 31/08/2010 - 20:35

Hoy 31 de agosto los trabajadores de Sogefi Filtration han vuelto hacer los paros de dos horas en cada turno y ha parado el cien por ciento de la plantilla. En definitiva ha sido un éxito, seguiremos haciendo los paros en el calendario previsto.