Selva · 26 de Març de 2013. 13:22h.

Aturat de nou el desdoblament de la Nacional II a Girona

Esquerra lamenta "els incompliments constants dels governs espanyols pel que fa a aquesta infraestructura"

Aturat de nou el desdoblament de la Nacional II a Girona

Un cartell de les obres, en una imatge feta aquest dimarts

Les obres del desdoblament de la N-II entre Sils i Caldes de Malavella tornen a estar aturades, cinc mesos després que s'hi hagués començat a treballar. L'empresa que s'ha encarregat fins ara de les obres, Excavacions i Transports Calero SL, subcontractada per Acciona, ha presentat concurs de creditors, fet que ha provocat que el procés quedi aturat de nou.

La diputada d'Esquerra al Congrés, Teresa Jordà, ha denunciat "la deixadesa de l’Estat espanyol cap a les comarques gironines i els incompliments constants dels governs espanyols pel que fa a aquesta infraestructura".

Aquesta carretera, ha dit, és "cabdal per l’economia de les nostres comarques i que té un elevadíssim índex de sinistralitat". També ha lamentat que "el PP només fa servir aquesta infraestructura quan hi ha campanya electoral fent promeses que mai no compleixen".

"De què ens serveix formar part d’un Estat si igualment aquest no es fa càrrec de les infraestructures cabdals tant socialment com econòmicament del nostre territori?", ha afegit.

Tal com ha publicat aquest dimarts el Diari de Girona, la subdelegació del Govern espanyol ha confirmat l'aturada de les obres i ha dit que Acciona ha d'esperar ara quatre dies per tornar a subcontractar una altra empresa i continuar amb les obres.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#5 guineu, barna , 27/03/2013 - 07:14

¿ No se han declarado zona no española ? pues que empiezen a pagar la carretera asi sabran lo que es rascarse el bolsillo,

#5.1 Esteve, Granollers, 27/03/2013 - 17:22

So no paguéssim a la zona espanyola la N2 ja la tindrem des del 1714.
I dir que un català no sap que es rascar-se la butxaca ja te collons clar que si seguim amb vosaltres molt rascar pro ja no en traiem res.

#4 Lluis G.L., lluisgarcia1230@terra.es, 26/03/2013 - 16:27

Ni més ni menys, el mateix que el PSCPSOE va fer a les darreres el.leccions, les de la tomba d´en ZP i els catalans que els bombin---Gràcies Camacho, Millo, Veray,ZP Rubalcaba Pepin Blanco Chacón ah! sense deixar-nos a la Maleni el.lectoralisme pur. més independentistes a cada bugada

#4.1 spanish, madrid, 26/03/2013 - 17:04

joder tu que te has tomado quien coño quieres que invierta nada si habesi dicho que os vais...pues es prioritario los que no se quieren ir si ques que no sois mas tontos porque no podeis ehhh sigue votando a Duran jajajajjaaaa

#3 JUNCO, bcn, 26/03/2013 - 15:25

Me parece increible el nivel de mediocridad que existe en este país. Las obras estan paradas debido a que una empresa subcontratadas por la empresa principal , está en concurso de acreedores. NO TIENE CULPA EL MINISTERIO. ( Vaya por delante que a mí los del PP ni agua ) pero en este caso no tienen

#3.1 Gironí, Girona, 26/03/2013 - 16:36

Junco, tens raó que en aquest país sobra gent mediocre com tu. Resulta que és la tercera vegada que es paralitzen obres a la N-II per la mateixa causa. I el Ministeri té la seva responsabilitat, tant en acceptar licitacions descaradament a la baixa com en permetre el sarau de les subcontractacions.

#3.2 Esteve, Granollers, 27/03/2013 - 17:25

El ministre no hauria de permetre subcontractacions i hauria de licitar les obres en concurs public al millor preu i despres anar supervisant.
Ai clar que despres no tindrien sobres, pobrets ells.

#2 Pere, BCN , 26/03/2013 - 14:53

De moment el PP fa el mateix que ha fet elPSOE, maltractar-nos

#1 fes, vic, 26/03/2013 - 13:42

Independéncia