Publicitat
Barcelonès · 6 d'Abril de 2010. 12:24h.

Badalona porta 23 cotxes cremats

El PP denuncia que l'alcalde Jordi Serra "amaga les dades reals"

Badalona porta 23 cotxes cremats

Un dels cotxes cremats

El President del Grup Popular a l’Ajuntament de Badalona, Xavier García Albiol, ha assegurat que l’incendi d’un nou vehicle dissabte passat al barri de Sant Roc “torna a posar en evidència la incapacitat de l’Alcalde de Badalona per aturar l’onada d’incendis provocats que afecta a la ciutat”.

El Grup Popular a l’Ajuntament ha tingut accés a un informe que "posa de manifest que el nombre real de vehicles incendiats de manera intencionada des de principis d’any és de 23, en comptes dels 12 –13 amb el de dissabte- sobre els que tenia informació el Grup Popular".

Per aquest motiu, Xavier García Albiol ha assegurat que “l’Alcalde de Badalona i el seu Govern no només han estat intentant minimitzar la importància del  nombre de cotxes cremats intencionadament basant-se en els 12 dels que el PP tenia constància, sinó que ara sabem que, a més, han estat amagant les dades reals sobre el nombre d’incendis de vehicles que s’han donat durant el que portem d’any 2010”.

“Jordi Serra sembla tenir com a principal bagatge polític la mentida i el jugar amb el desconeixement i la ignorància dels veïns sobre determinades coses que passen a la ciutat”, ha assegurat García Albiol. “Però per molt que intenti tapar la realitat, els veïns de Badalona estan patint les conseqüències de la seva falta de propostes i solucions”, ha afegit el President Popular.

Des que va començar l’onada d’incendis, García Albiol ha reclamat repetidament a l’Alcalde que "s’incrementi la vigilància a les zones més castigades per aquests actes vandàlics, sense que l’Alcalde hagi contestat a les seves reclamacions".

D’altra banda, García Albiol ha recordat que "en tot l’any 2009 es van cremar a Badalona un total de 27 vehicles, una xifra a la que gairebé ja s’ha arribat en els primers mesos del 2010".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat