Publicitat
Barcelonès · 16 de Juliol de 2014. 20:36h.

Badalona tanca una mesquita

No tenia la llicència com a local de culte

Badalona tanca una mesquita

Moment del precinte

Tècnics de l’Ajuntament de Badalona, acompanyats per agents de la Guàrdia Urbana, han precintat una mesquita situada al barri de Sant Crist de Can Cabanyes. L’establiment no tenia la llicència corresponent per als usos que s’hi estaven desenvolupant com a local de culte i alhora com a centre d’ensenyament religiós.

En aquest establiment, ubicat al carrer de l’Empordà, l’última activitat legal desenvolupada que consta és un comerç de venda de roba amb llicència des de l’any 1992, de manera que els usos autoritzats per a aquest local són de tipus comercials.

L’alcalde, Xavier García Albiol ha assegurat al respecte que “no pot ser que unes persones utilitzin un local que no reuneix les condicions adequades per resar. Hem aplicat la llei que és el que s´hauria d´haver fet fa anys”.  

Per la seva banda, el regidor de Via Pública i Mobilitat, Daniel Gracia, ha destacat que “aquest local s’ha precintat perquè s’hi estaven exercint unes activitats que no estaven autoritzades”. Gracia ha recordat que a la ciutat està vigent la suspensió de llicències que impedeix obrir nous centres de culte durant un any. “Per aquesta raó, en cap cas no es podrà legalitzar l’activitat que s’hi portava a terme en aquest establiment del barri de Sant Crist”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#10 Pere, Comarca Garraf, 17/07/2014 - 23:56

El politics no veuen que el que passa es una invasió amb tota regla. Sense violència, sense armes, i amb el permís d les nostres pròpies lleis.

Hem arribat a un grau d inconsciència, incultura i permissibilitat que no es possible veure la problemàtica des de aquest punt d vista, el d la invasió.

#9 Pere, Comarca Garraf, 17/07/2014 - 23:45

... Que fan el volen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#8 Pere, Comarca Garraf, 17/07/2014 - 23:44

La Culpa de tort això la te el mateix Ajuntament, per no pagar amb els diners d tots cursos d la legislació del país d acollida pels nouvinguts o NOUS CATALANS. Aquest país te les seves pròpies normes.

Jo no ho sabia, etc....

Ara diran que a casa nostra fem criminalització i som ?ves a saber que?

#7 El mico de l'anís, Badalona, 17/07/2014 - 19:02

Politica d'aparador. Han aconseguit deixar Badalona encara pitjor que durant la sòcio-vergència, i ho intenten compensar a cop de titular.

#6 CUPero, islam-world, 17/07/2014 - 10:19

MÉS MESQUITES

MENYS SINAGOGUES

MÉS ATEISME

MENYS CRISTIANISME