Publicitat
Barcelonès · 19 de Gener de 2011. 16:33h.

Badalona té 49 càrrecs de confiança, segons la CUP

La formació demana que es redueixin el nombre de càrrecs i els sous

Badalona té 49 càrrecs de confiança, segons la CUP

La CUP ha presentat al·legacions als pressupostos

El passat 14 de gener, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Badalona va presentar al·legacions al Pressupost Municipal pel 2011. La CUP considera negatives la disminució de la majoria de partides socials i segueix reclamant una informació real i transparent.

Prosseguint en la campanya de "Quins sOUS!" la CUP demana a les al·legacions, que es redueixin el nombre de càrrecs de confiança (que en segueixen sent 49) i que hi hagi un replantejament dels salaris d’aquests treballadors així com dels càrrecs electes i les seves retribucions, ja que dupliquen i en ocasions tripliquen el sou mitjà d’un treballador català.

"La CUP és conscient de la delicada situació econòmica en la que es troba l’Ajuntament de Badalona, però demana a l’equip de govern que no retalli en les partides socials", s'afirma en un comunicat. Francesc Duran, cap de llista de la CUP ha explicat que "en un moment on els badalonins i badalonines estan passant dificultats és contraproduent retallar serveis socials".

Duran, també considera que l’Ajuntament ha volgut maquillar els números "l’equip de govern falta a la veritat quan diu que hi ha un augment de les partides socials, només cal anar a la web i comprovar-ho". A les al·legacions la CUP ha detallat el descens de totes aquestes partides com Acció Social, que es redueix més d’un 5,22%, Polítiques d’Igualtat, un 12,89% o Cultura, un 30,31%.

El candidat de la CUP considera que "és molt positiu que finalment hagin penjat el Pressupost a la pàgina web, però no n'hi ha prou, cal que les partides estiguin més ben explicades" és per això que la CUP ha demanat que es detalli la destinació de les partides de més de 100.000€.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat