Publicitat
Baix Llobregat · 16 d'Abril de 2010. 13:18h.

CiU denuncia "greus irregularitats" en la propera inauguració de Montilla

Lamenten que el president de la Generalitat es personi a la Baronda d'Esplugues

CiU denuncia "greus irregularitats" en la propera inauguració de Montilla

Una imatge de La Baronda

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà les instalacions de la Baronda, a Esplugues de Llobregat, malgrat que CiU denuncia que els terrenys no acolliran equipaments d'us municipal, tal i com estava previst. La federació, que va presentar una moció per investigar que va ser rebutjada, denuncia que la major part dels terrenys serviran per acollir les seus principals de les dues empreses adjudicatàries.

En un comunicat, CiU "lamenta profundament l’ús partidista de la figura institucional del President de la Generalitat en personar-se a l’Espai Baronda per la seva inauguració". En aquest sentit, reiteren "les presumptes irregularitats urbanístiques en l’ús de l’espai en qüestió".

"No és ètic ni correcte que el PSC-PSOE utilitzi la figura del President de la Generalitat de Catalunya per donar una imatge de normalitat malgrat les presumptes irregularitats urbanístiques denunciades com han estat primer a Santa Coloma de Gramanet i ara a Esplugues de Llobregat", consideren.

 Per tots aquests motius, CiU d’Esplugues "no assistirà a aquesta inauguració". "Nosaltres ens continuem reafirmant en les presumptes greus irregularitats que ja hem denunciat de forma reiterada i lamentem que encara estiguem esperant un informe jurídic del secretari i alhora director de l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament que vam sol·licitar en el darrer ple municipal, preguntant sobre quin és l’ús públic d’aquestes oficines, que al nostre entendre se’n fa un ús absolutament privat", conclouen.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Mike Forever, Catalunya, 19/04/2010 - 16:33

Si Maragall va pervertir el càrrec de President de la Generalitat, Montilla i els socialistes l'estan prostituïnt amb actituds com aquestes...

#1 pinkpater, bcn, 16/04/2010 - 20:17

A qui sorpen aixo??...ja sabem que les decissions es prenen al carrer Nicaragua, no a la plaça Sant Jaume....a Nicaragua es canvien alcaldes, el decideix que s'inagura, i com no...es decideix que fa, que diu, i on va el President de la Generalitat !!!