Publicitat
Tarragonès · 16 de Gener de 2013. 18:40h.

Ballesteros creu en la "innocència" del regidor dimitit

L’alcalde de Tarragona agraeix la celeritat de Rodríguez en dimitir

Ballesteros creu en la "innocència" del regidor dimitit

Ballesteros, durant la roda de premsa

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, està convençut de la innocència del ja exregidor d’Espais Públics, Antonio Rodríguez, imputat des d’ahir en un suposat delicte d’afavorir la immigració il·legal i un altre de falsedat en document públic. Ballesteros ha fet aquestes declaracions aquesta tarda en una compareixença davants els mitjans de comunicació.

L’alcalde ha afirmat que no pot “creure en altre cosa que no sigui la innocència” de Rodríguez i li ha agraït la celeritat en presentar la dimissió com a regidor per a “no malmetre la imatge del consistori, dels meus companys i de Tarragona”, tal com el regidor explicava en la carta de dimissió. Ballesteros també ha dit que no coneix cap aspecte de la trama que s’està investigant “ni tinc perquè conèixer-ho”.

El batlle ha apuntat que ha pogut parlar breument amb l’exregidor i que aquest es trobava “molt afectat” i li ha reiterat la seva innocència. Rodríguez, de moment, ha declinat comparèixer davant la premsa. Tant Ballesteros com altres membres del govern han deixat clara la seva sorpresa per la notícia, remarcant la personalitat propera i popular del que era regidor d’Espais Públics.

De fet, l’alcalde ha assegurat que espera “mantenir-lo d’amic durant molts anys”. Segons han informat des de l’ajuntament, el delicte pel qual s’imputa a Rodríguez hauria tingut lloc abans que el regidor es fes càrrec de la regidoria d’Espais Públics el mes de març passat, quan Natàlia Rodríguez va deixar la regidoria d’Esports i hi va haver un canvi de carteres al consistori.  

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Claüc, Sabadell, 16/01/2013 - 23:16

En Ballesteros diu "és tant innocent com jo" i vosaltres, innocents, creieu que estava dient que en Rodríguez era innocient!

#2 maginet, tarragona, 16/01/2013 - 21:34

Ai Ballesteruuuuuuuuuuuuuuuuuuus, pillinnns, pilliiiiiiiiiiiiins, com embutxaqueeeeeeeeem

#1 Lo padrí, Lleida, 16/01/2013 - 19:33

Compte amb el que dieu mestre Ballesteros. Això de la ignocència només és pels siutad-anos. Els demés de pet a la caldera del Pere Botero. Jo ho veureu quant ho sapigui en Berzotas!