Publicitat
Barcelonès · 9 d'Agost de 2011. 17:27h.

Barcelona City Tours acomiada 20 treballadors

Acusen l'empresa d'enviar "missatges intimidatoris" perquè els empleats no secundin la vaga

Barcelona City Tours acomiada 20 treballadors

Un bus de Barcelona City Tours davant del Camp Nou

Els treballadors de Barcelona City Tour, una de les dues empreses de busos turístics que operen a Barcelona, han denunciat l'acomiadament de vint dels seus vuitanta empleats després d'iniciar una vaga el passat 1 d'agost.

El comitè d'empresa ha denunciat que aquesta setmana els treballadors han rebut la carta d'acomiadament, després que la direcció els sancionés durant la primera de les aturades parcials convocades per aquest agost i que dijous passat van passar a ser indefinides.

Segons els representants dels treballadors, "l'empresa va intentar coaccionar el lliure dret a la vaga (...) alegant la il·legalitat de la mateixa, lliurant cartes i enviant missatges intimidatoris als empleats, i per la nit del mateix dia (8 d'agost), va acomiadar a diversos treballadors sancionats durant la primera jornada de vaga".

El comitè d'empresa ha indicat que la direcció de Barcelona City Tour ha alegat que "al tornar els vehicles a les cotxeres de l'empresa durant les aturades convocades incorrien en una falta molt greu per no atendre la custòdia del mateix". Els treballadors han anunciat que recorreran davant la justícia ordinària aquestes sancions i acomiadaments.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat