Publicitat
Barcelonès · 24 de Juliol de 2012. 17:38h.

Barcelona tenia sis empreses d'urbanisme

CiU i PPC pacten quedar-se'n només amb una per estalviar 4 milions

Barcelona tenia sis empreses d'urbanisme

Xavier Trias i Alberto Fernández, en una imatge d'arxiu

L'Ajuntament de Barcelona ha tingut fins ara un total de sis empreses municipals. Això, però, canviarà aquest dimecres quan s'aprovi al ple municipal reduir-ne el nombre fins a només una, tal com han acordat el partit que governa, CiU, i el PP.

El Govern municipal ha acceptat les peticions del Partit Popular "per simplificar l'administració, guanyar en eficiència i obtenir una austeritat de 4 milions d'euros que es poden destinar a polítiques socials".

El líder del grup municipal dels populars, Alberto Fernández, ha explicat que "amb l'estalvi d'aquesta simplificació empresarial es poden doblegar els recursos destinats a entitats socials que treballen per la inclusió, construir una residència per a persones discapacitades o concertar més de 100 noves places de persones amb discapacitat, entre altres mesures".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Alan, Barcelona, 25/07/2012 - 08:27

Estos del PP siempre con cosas que no interesan a nadie. Que más da que cierren chiringuitos municipales o que no haya suficientes quirofanos o bomberos si lo importante sería construir un monumento a patriotas catalanes en cada plaza, abrir mas embajadas o subvencionar a Quimi Portet.

#5 Lluis, Barcelona, 24/07/2012 - 21:02

Ara que s'hi posin amb els Consorcis municipals, que cada gerent cobra entre 80.000 i 90.000 euros anuals, més que el cobria l'alcalde amb els topalls aprovats pel Rajoy.

#4 Ramon, Girona, 24/07/2012 - 18:46

Qui ocupava els llocs directius i de treball a les empreses?. Ben segur eren menjadores dels partits, que pagaven els barcelonins. D'alguna cosa serveix la puta misèria actual!

#3 Ramon, BarCiUlona , 24/07/2012 - 18:31

Però se la quedaran ells personalment, l'empresa?... així doncs sí que estalviarem, sí... vinga, "Miquel Solé", una altra fanta taronja a la salut del PPciu, que paga la cabra de la Legió amiga nostre).

#2 alba, Bcn, 24/07/2012 - 18:30

Ya era hora de que empiecen a recortar estructuras duplicadas. Ahora solo falta que continuen, que queda mucho trabajo por hacer.