Publicitat
Tarragonès · 29 de Novembre de 2012. 13:41h.

Barcelona World busca 4.500 milions

Aquesta és la inversió inicial prevista, però el grup Veremonte encara no ha donat el noms dels operadors

Barcelona World busca 4.500 milions

Els terrenys on es construirà BCN World

El macrocomplex Barcelona World es començarà a construir el setembre del 2013 i hauria d’estar enllestit a principis del 2016, segons ha apuntat aquest dimecres a Salou Xavier Adserà, conseller delegat de la societat promotora del projecte, el grup Veremonte. La inversió inicial serà de 4.500 euros, que anirà principalment a càrrec dels diferents operadors interessats a desenvolupar-lo, dels quals encara no s’ha donat cap nom.

Aquesta primera fase se centrarà en el desenvolupament de la zona anomenada Barcelona Dream, integrada per 12.000 habitacions hoteleres, casinos i galeries comercials. Es preveu que amb aquesta zona en marxa ja es podrien atraure sis milions de visitants anuals, una xifra superior als 4 milions de Port Aventura. Per a una segona fase quedarà la construcció de cinc ‘smart cities’ temàtiques centrades en diferents països i continents.

Diversos equips d’arquitectura i enginyeria catalans han estat contractats per desenvolupar els plànols del projecte. Respecte als possibles operadors, Adserà ha informat que la companyia està mantenint contactes amb grups asiàtics, europeus i nord-americans “de mida enorme”, que ja gestionen risorts turístics arreu del món. Aquests operadors ja han visitat els terrenys de Salou on ha de construir-se el macrocomplex i n’han quedat satisfets.

De cara a la segona fase, que encara té el calendari per determinar, el grup promotor vol construir cinc petites ciutats ambientades en Rússia, la Índia, la Xina, Orient Mitjà i el Brasil. Cadascuna oferirà una oferta comercial, cultural i gastronòmica basada en la regió en qüestió. Aquesta zona també podria acollir un institut tecnològic sobre el vehicle elèctric. Adserà ha confirmat a Salou que el nom del complex serà Barcelona World, després de rebre algunes queixes del territori, i que la creació de llocs de treball rondarà els 20.000 de directes i diversos milers més d’indirectes.  

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Junco, Barna, 30/11/2012 - 11:04

Eso se soluciona con la in-inde. Tendríamos nuestra propia moneda, el Millet, y entonces pondriamos las impresoras de billetes a funcionar día y noche. En realidad, bastará con sacar un billete de 4.500 millones de millets, que sería del tamaño del Camp Nou, y nada, se paga con él. Y punto.

#5 Kropotkin, Vic, 29/11/2012 - 22:00

Creo que ciertos patriotas tienen pasta de sobra en sus cuentas en Suiza. ¿Porque no se dirigen a ellos?

#4 VERITATIS, ILERDA, 29/11/2012 - 21:21

esto del barcelona world se va ha hacer tarde, mal y NUNCA.

#3 BEJOTA, BCN, 29/11/2012 - 19:12

Y YO QUE LO VEA...

#2 davd, sabadell, 29/11/2012 - 15:14

20.000 vots espanyolistes a una zona on ja guanya el PP?