Barcelonès · 3 de Desembre de 2008. 15:22h.

CiU denuncia que els avets de Mayol no van a pedals

La federació assegura que "estan connectats a la xarxa eléctrica"

CiU denuncia que els avets de Mayol no van a pedals

Un dels avets sostenibles de Mayol

El Grup Municipal de CiU a l’ajuntament de Barcelona ha lamentat "l’engany" de la segona tinent d’alcalde Imma Mayol amb els arbres "ecològics" i a pedals que no gastaven perquè sí estan connectats a la xarxa elèctrica. El regidor de Convergència i Unió Raimond Blasi ha denunciat que als 214.000 euros que ha costat construir i instal·lar els 6 avets s’hi ha de sumar el manteniment, la conservació i el personal necessari perquè funcionin. "Ens han volgut vendre que aquests arbres s’il·luminen amb energia neta, solar o física, quan en realitat estan endollats al corrent", ha dit Blasi.

"No trobem malament que estiguin endollats, ja que sinó l’efecte d’aquestes masses de ferro a la nit seria encara més trist si estiguessin apagats, però denunciem aquesta manera descarada de menystenir la bona fe de les persones, a base de petits enganys o males explicacions, ja que quan es descobreixen són contraproduents i poden provocar un efecte invers al que busquen de conscienciació ecològica", ha afegit el regidor municipal de CiU.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Joaquim, Igualada, 04/12/2008 - 06:50

Mes que avets semblen el barret d´una bruixa.

#12 El Criteri, Mollet, 03/12/2008 - 19:58

Era EVIDENT que hi havia trampa. Amb una bici s'encén una bombeta -o 4 leds-. Amb això, la incultura energètica augmenta.

#11 Inmaculat, El Port de la Selva, 03/12/2008 - 19:31

La Inmaculada porta molts anys amorrada al cotxe oficial, a la bona vida i a malgastar els cèntims que deurien anar a hospitals i guarderies, i seguirà, i ho seguirà fent, mentre li vinga en gana. No podem fer-li res. Visca la opulència "de debó"

#10 Kropotkin, Vic, 03/12/2008 - 18:12

Pues vaya disgusto que me he llevado. Yo pensaba que funcionaban a pedales y los patriotas podiamos ofrecernos a pedalear a cambio de alguna subvención o encargo de informe. Mala suerte, vaya año que llevo...

#9 civismo, Barcelona, 03/12/2008 - 18:01

La verdad es que el unico partido de Izquierdas es Ciudadanos-Partido de la ciudadanía. ¿quién ha estado en las Manifestaciones de Nissan y otras industrias? Eso es lo importante