Publicitat
Barcelonès · 27 de Desembre de 2008. 17:06h.

El PPC demana retirar el carrer al promotor de l'estelada

"No és cap senyal institucional i per tant no requereix cap tipus de reconeixement públic"

El PPC demana retirar el carrer al promotor de l'estelada

Ballester

El president del grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat retirar la concessió d'un carrer a Vicenç Ballester, promotor de la bandera estelada. El regidor Popular ha explicat en un comunicat que la concessió figura a les sessions aprovades en la Ponència del Nomenclátor dels carrers de Barcelona, celebrades l'1 de juny del 2008.

Fernández Díaz considera "patètic que el Partit Socialista de Catalunya, quan no està practicant nacionalisme d'imitació fa de meritori d'Esquerra Republicana de Catalunya". Al mateix temps, critica "la insistència del Govern socialista a donar cobertura als plantejaments independentistes d'ERC" i ha insistit en reiterades ocasions que "la bandera independentista no és cap senyal institucional i per tant no requereix cap tipus de reconeixement públic".

Finalment el president Popular considera que "ja que el PSC valora a personatges d'aquesta índole, potser que abans s'hagués de plantejar dedicar carrers a altres catalans amb mèrits demostrats, com és el cas de l'inventor de la pesseta, Laureano Figuerola".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Francesc, Manresa, 29/12/2008 - 00:58

Jo proposo substituir el nom de Plaça de Espanya per Plaça de la Estelada i erigir-hi un monument a Vicenç Esteller, un bon patriota català.

Per cert, Laureano Figuerola és incorrecte, es deia Laureà Figuerola i era fill de Calaf. Era catal

#22 PP, pim pam pum!, Lleida, 28/12/2008 - 21:44

No se que esperem a fer una llei de partits, aquesta llei que tan agrada als espanyols.. S'hauria d'il.legalitzar el PP, la part espanyola del psc(totes les candidatures de bcn i rodalies), i evidentment a c's i upyd fotre'ls tots a una cel.la d'1x1

#21 Laura, Bcn, 28/12/2008 - 17:54

Y de paso que eliminen también la calle dedicada al racista confeso Sabino Arana.

#20 Jacme III, Barcinona, 28/12/2008 - 14:19

I PER QUÈ NO DEMANA RETIRAR EL CARRER DEDICAT AL QUEVEDO??? NINGÚ DISCUTIRÀ QUE VA SER UN GENI DE LA LITERATURA I L'ENGINY, PERÒ VA TRACTAR ELS CATALANS COM DRAPS BRUTS.

#19 Joan Lluis, Bcn., 28/12/2008 - 13:47

Als del PP si que els tindríem que il·legalitzar d'una vegada. Motius no en falten.