Publicitat
Barcelonès · 29 de Desembre de 2008. 16:56h.

Hereu demanada que s'aturin els atacs d'Israel sobre Gaza

L'alcalde de Barcelona diu que els problemes no s'han de solucionar "amb bombes"

Hereu demanada que s'aturin els atacs d'Israel sobre Gaza

Jordi Hereu, durant el viatge oficial a Shangai

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha "lamentat profundament" els atacs que s'estan duent a terme en els darrers dies a la ciutat de Gaza i ha demanat que "s'aturi l'agressió a la població civil". “Volem constatar que amb la guerra no es va enlloc, els problemes s’han de solucionar a través de les vies del diàleg, no de les bombes” ha assenyalat l'alcalde en un comunicat. Des del consistori, s’està "contínuament en contacte amb els contactes" que es tenen a la ciutat de Gaza. A hores d’ara, ha comentat Hereu, “tenim previst entrar medicines a la Franja de Gaza des de Jerusalem en el moment que això sigui possible”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 victor, barcelona, 30/12/2008 - 07:22

- Ara SI. Si l'Hereu ho demna, ja està. Preocupat de la teva ciutat, que et va gran. Ves fent amics aixi, i omple el Raval. Donals-hi Mesquitas, no controlis els seus establiments, ni els horaris, ni els retols en Àrab a les tendes, ni el personal...

#14 Hereu informat sisplau, Barcelona, 30/12/2008 - 04:32

The Hamas charter states: "There is no solution for the Palestinian question except through Jihad,". Srs, Israel és passa en la resposta, però és que HAMAS vol aniquilar l'Estat d'Israel, no vol negociar res. I amb terroristes no es negocia.

#13 Marco Antonio, Castelldefels, 30/12/2008 - 03:12

Podria demanar alhora que s´aturés el terrorisme de Hamas contra els civils israelians

#12 Ramon de les olives, Barcelona, 30/12/2008 - 00:35

Els catalans que estan a favor del terrorisme d'Hamas són pocs, però escriuen per aquests fòrums i fan pujar al personal el fàstic per aquests atacs. Mentre a Gaza romanen els fonamentalistes de pensament únic a Cisjordània romanen els democrates.

#11 Carolina, Barcelona, 30/12/2008 - 00:26

Pere de bcn: quan parles del fort, suposo que et refereixes al mon musulmà (des del Magreb fins a l'Iran), i quan parles de feble suposo que et refereixes a l'estat d'Israel. Fixa't, si no, en com han estat les guerres que han tingut en el segle XX.