Publicitat
Barcelonès · 14 d'Abril de 2009. 15:28h.

Un carrer per a Ricard Salvat

L'Ajuntament dedicarà un carrer al director i dramaturg

Un carrer per a Ricard Salvat

Ricard Salvat, en una imatge d\'arxiu

El Grup Municipal de CiU a Barcelona, que presideix Xavier Trias, ha aconseguit el suport de tots els grups perquè l’Ajuntament dediqui un carrer a Ricard Salvat per recordar la seva memòria i obra. El regidor de Cultura de CiU Jaume Ciurana, que ha defensat la proposta a la Comissió de Cultura, ha agraït la disposició favorable de tots els grups "per reconèixer la trajectòria d’un gran creador".

Jaume Ciurana ha presentat a la Comissió de Cultura, Educació i Benestar Social una proposició per tal de que la ciutat dediqui un carrer o un espai públic de la ciutat per fer reconeixement a la trajectòria i a la persona de Ricard Salvat i Ferré. “La ciutat ha de recordar i honorar memòria i obra del recent traspassat Ricard Salvat, director, dramaturg i home de teatre”, ha dit Ciurana.

El regidor de CiU ha recordat que Salvat va rebre l’any 2003, la Medalla d’Or al Mèrit Artístic de l’Ajuntament de Barcelona, i per tant no han d’haver passat cinc anys per poder dedicar un carrer de la ciutat a la seva persona.

Ciurana ha suggerit que un carrer que s’ha d’obrir entre la Plaça de les Glòries i el Teatre Nacional de Catalunya “seria un bon espai per homenatjar Ricard Salvat”. La proposta ha comptat amb el suport unànime de tots els grups municipals. Ciurana ha agraït la disposició dels grups. “És important saber reconèixer els creadors de la ciutat”, ha conclòs el regidor nacionalista.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Toni, Baix Penedès, 14/04/2009 - 17:58

Que el grup municipal de CiU li faci arribar la idea a l'alcalde convergent de Tortosa, poble nadiu de Ricard Salvat. A veure què passa.

#1 montserrat, barcelona, 14/04/2009 - 17:30

Com sempre Catalunya segueix essent el País dels homenatges postums.
sigui benvingut, però quina llàstima!