Publicitat
Barcelonès · 10 de Març de 2014. 19:27h.

“Barcelona necessita alcaldes i regidors amb pilotes, no quatre 'maricons'”

Manel Fernández, el descartat de les primàries del PSC, diu que Collboni “és un vividor”

Manel Fernández, l’únic precandidat a les primàries del PSC que s’ha quedat fora en no aconseguir els avals necessaris, ha assegurat que “Barcelona necessita alcaldes i regidors amb pilotes, no quatre maricons”.

Fernández, en roda de premsa per denunciar "irregularitats" en les primàries, ha dit que “s’han descobert prostíbuls on darrere hi ha polítics. Barcelona necessita un ajuntament amb uns socialistes, alcaldes i regidors amb pilotes, no quatre maricons que estan allà signant, quatre tecnòcrates, disculpeu que em posi així”.

“Amb això no li podem plantar cara, ja em va bé el Trias per fer tecnocràcia, per què necessito tenir un Collboni o una Sampere o la mare que els va parir? ja ho fa bé el Trias, el Fernández Díaz o el Portabella”.

“Ha de ser un alcalde que tingui nassos i planti cara a totes les màfies”, ha afegit abans de dir que “el socialisme ha de ser valent i plantar cara a les coses”, perquè tots són “uns xupons”. Per això creu que per seguir igual “que desaparegui el PSC i deixi a CIU que ja ho fa bé”.

A més, preguntat sobre les diferències entre Trias i un dels candidats a liderar la llista del PSC, Jaume Collboni, ha comentat que “no hi ha cap mena de diferència: l’única diferència es que Collboni es més guapo i més jove”.

“Però Collboni què collons ha fet? Quants anys ha trepitjat una fàbrica? Com Trias, és el típic polític que neix, creix, es reprodueix i mor xupant de la política; és un vividor, és com el Trias, és un cobdiciós que va darrere dels 143.000 euros. No li veig cap mena de diferència”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#21 Pere, Sabadell, 13/03/2014 - 08:48

A veure, aquest és un dels tipus de persona més freqüents que hi ha al PSC.
Els intel·lectuals han marxat quasi tots. Els que queden son d'aquest tipus, dels "collons" i sovint dels colons.
Els que sabn mossegar-se la llengua son els que arriben a l'aparell del partit, però son similars.

#19 Patriota progresista i amb collons, BCN, 11/03/2014 - 19:51

Jo crec que és l'únic candidat que val la pena en aquest partit. No entenc que no hagi aconseguit els avals...

#19.1 Ferran, Barcelona, 12/03/2014 - 11:17

Possiblement, perquè els seus companys i companyes no han volgut avalar una persona que fa comentaris homòfobs i les coses "per collons".

#18 Papitu, Tirant, 11/03/2014 - 19:05

Pues este tío, aparte las formas, tiene toda la razón.

#17 el que ja esta fart d´aquestos, bcn, 11/03/2014 - 16:47

Machote !!!

#15 Prou!, Barcelona, 11/03/2014 - 15:05

I aquest impresentable homòfob i masclista pretenia ser el candidat del PSC a l'ajuntament de Barcelona?. Espero que sigui expulsat del partit de manera fulminant. És repugnant que algú que es diu progessista realitzi aquestes manifestacions. Quin fàstic!!!