Publicitat
Barcelonès · 13 de Febrer de 2012. 17:33h.

CDC sospesa presentar Mascarell per a l'alcaldia de Barcelona

Podria encapçalar la llista nacionalista per intentar assolir la majoria absoluta, segons l'Ara

CDC sospesa presentar Mascarell per a l'alcaldia de Barcelona

Mas, amb Mascarell, el passat mes d'abril a la presentació del llibre del conseller

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, podria ser el proper candidat a l'alcaldia de Barcelona, per CiU. Els dirigents de CDC estarien sospesant la possibilitat que Mascarell encapçali la llista nacionalista a les properes eleccions municipals, de cara a intentar aconseguir una majoria absoluta, segons informa aquest dilluns el diari Ara.

"El nom de Mascarell està damunt la taula de Mas en el marc d'una operació de CDC per conquerir la majoria social a Barcelona. CiU va guanyar les eleccions municipals del maig de l'any passat, però governa amb una minoria molt precària, apuntalada per un PP incòmode que cada vegada posa més car el seu suport", s'explica.

"La distància dels 14 regidors que té CiU al consistori fins als 21 de la majoria absoluta és molt difícil de superar si no és que es fa una aposta dirigida obertament a captar tot l'electorat socialista que pugui estar desencantat amb la crisi del PSC. I per fer aquesta operació, el nom de Ferran Mascarell és el que té més opcions", s'afegeix.

El problema, segons el diari, serien diversos entrebancs interns. "Políticament hi ha més entrebancs de caire intern al si de CDC. Mascarell gaudeix d'una bona sintonia amb Artur Mas i el president de la Generalitat li està agraït pel pas que va fer. Tampoc no és un problema per a Xavier Trias, que no té clar si estaria en disposició d'afrontar un segon mandat al consistori a causa de la seva edat. El principal obstacle de la candidatura de Mascarell són les aspiracions de l'actual tercer tinent d'alcalde, Antoni Vives, que no amaga la seva voluntat de convertir-se en el successor de Trias", s'informa.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 supè, Barcelona, 15/02/2012 - 11:01

Es bo buscar un substitut a en Trias, que ha arribat a l'alcaldia sense empenta i sense idees , desprès de passar anys a l'oposició.
En Trias farà bo a en Clos i l'Hereu.

#9 Séneca, Barcelona, 14/02/2012 - 20:25

Sr. moderador, noto que m'està censurant molts comentaris en diverses matèries. En canvi, se'm publiquen d'altres. No falto a ningú i en el cas del que vaig enviar relacionat amb aquest article es tractava d'una opinió força educada i suau. Si us plau, escriguim al e-mail i expliquim què succeix.

#8 Ramon, Barcelona, 14/02/2012 - 13:33

I l'altre Mas què farà, doncs, vull dir, a banda de donar-li voltes i revoltes a la roda del timó que hi té penjada, a la paret del despatx, sense anar mai enlloc?.

#7 joan, manresa, 14/02/2012 - 10:49

El Casal obre la seva tertulieta desde Morolandina,( Abans Manresa,demá Al-Manresam).En el moment actual,avui en día,es l'opció més inteligent,( hasta trobem extrany que CiU u propossi).El Sr.Trías es una gran persona,pro només axó,l'Alcaldía requerex altres cosas també.Amb al Sr.Mascarell mayor

#5 jajajaajjaaa, barcelona, 13/02/2012 - 21:33

jajajjaajajja que no tenen gent a Corsega 333, que han d´agafar al trepa ? jajajjajajajajajaja quin pais de pandereta,,,pero si a Nicaragua estan encnatst de treure´s al traidor de sobre, ja se sap el sector catalanista sempre li han agradat les cadiretes abans que ael pais..us regalem la Tura jajaj