Publicitat
Barcelonès · 31 d'Agost de 2013. 17:14h.

El PP denuncia que els barcelonins tenen "bicifòbia"

Alberto Fernández exigeix ​​Trias que castigui als "ciclistes incívics"

El PP denuncia que els barcelonins tenen "bicifòbia"

Ciclistes, a la Diagonal

El president del PP barceloní, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat a Xavier Trias, "fermesa i fer complir les ordenances als ciclistes incívics". El líder popular ha criticat "la passivitat de Trias amb l'incivisme dels ciclistes que agreugen una situació cada vegada més evident, la 'bicifòbia' a Barcelona".

Alberto Fernández ha afegit que "és el moment de fer complir l'Ordenança de Circulació tal com està redactada i d'aquesta acabar amb la impunitat de l'incivisme dels ciclistes".

Segons l'Ordenança de Circulació "un ciclista no podria circular per la vorera a més de 10Km/h, ha de mantenir una distància mínima d'un metre amb els vianants, només pot circular per voreres de més de cinc metres d'amplada sempre on no hagin aglomeracions de vianants, i evidentment no poden circular fent 'ziga-zaga'".

D'altra banda, ha explicat que "de les 1.124 sancions en 2012 a ciclistes per infracció de l'ordenança el passat any, únicament 12 d'elles (1%) són per no respectar la preferència del vianant, 10 per circular més ràpid de la velocitat permesa, i altres només 12 sancions per circular per voreres amb aglomeracions de vianants".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Marisa Ros, Barcelona, 04/09/2013 - 09:49

Estic farta de les bicis, motos i patinets que van per l'acera a molta velocitat. Facin el favor de posar ordre, L'eixample hi ha molta gent gran que va amb cadires de rodes, bastó, invidents i no han passat més desgràcies perquè Déu no ha volgut. Ensurts molts!

#9.1 Josep maria pardina mundó, bcn, 06/06/2014 - 23:09

He trucat infinitat de vegades al telefon de civisme. Estic saturat. He fet escrits a l 'ajuntament amb registre l'entrada. Vaig votar a CIU a veure si feia alguna cosa.
Res a canviat, ja amb varen atropellar una vegada.
Tinc bicifobia. Ultimamenthevisttantesinfracci onsdemotoscirculantperlesvorer es

#8 LOLA, BCN, 02/09/2013 - 08:18

Les bicis molesten, però no contaminen ni et maten en les seves imprudències...

#7 LeonAnto, Barcelona, 01/09/2013 - 18:05

Ahora va a resultar que el gran problema para la circulación, en Barcelona, son las bicicletas.

#6 Josep María, barcelona, 01/09/2013 - 13:11

els ciclistes fan el que volen, tenen dret a tot i cap obligagiò .la G:U fa els ulls gegants amb ells als semafors i les voreres son seves

#6.1 Tresa Puig, Morulada (abans Igualada), 02/09/2013 - 07:28

Uy uy company, tens tota la rao, pero aixo no es no mes a Barna, a Igualada es mes del mateix. I pel que fa als ciclistes de carretra, aquests no saben que es un semafor, aixo si quan van amb cotxe, son els primers de queixar-se.
Canya als ciclistes incivics

#5 Junco, bcn, 01/09/2013 - 12:42

Es molt millor els cotxes i les motos. Proposo reduïr les aceres a la mínima expressió. Posar ponts a la Meridiana, Ronda del Mig, Diagonal, Paral.lel,Gran Via per tal de que els cotxes no hagin de parar. Treure semàfors pels peatons i el que vulgui creuar que s'esperi a que passin els cotxes.