Publicitat

La JNC denuncia que "la política erràtica d'Hereu queda palesa en la il·luminació dels carrers"

Bombetes a dojo

Llums de Nadal a Barcelona

La JNC de Barcelona, a través del seu Comitè Executiu, ha fet pública "la seva desaprovació per la gran quantitat de diners que enguany l’Ajuntament de Barcelona ha gastat en la decoració amb llums de Nadal dels carrers de la capital catalana". Considera, a més, que "l’actitud que aquest any ha tingut el govern municipal en aquest terreny és rotundament oposada a la de l’any passat, cosa que demostra la completa falta de rumb del Govern municipal i de l’Alcalde Jordi Hereu".
 

A més la JNC denuncia que "la política erràtica de Jordi Hereu queda palesa en la il·luminació dels carrers, ja que d’un any a un altre s’ha passat de pràcticament no il·luminar i ser teòricament sostenibles, a convertir Barcelona en un pessebre vivent, galets inclosos”. És per això que la JNC de Barcelona demana també a l’Alcalde "que lideri i que faci fora del govern a la minoria comunista amb la que forma coalició ja que, posat a governar amb minoria, l’Alcalde hauria de desprendre’s d’aquells que han estat els màxims culpables de la política erràtica pel que fa la il·luminació de Nadal”. “Per sort, Imma Mayol deixarà el consistori a final de mandat, però el relleu es preveu igual o pitjor, ja que el partit que encapçala continua avui en dia estant més preocupat per semblar guai i progre que de ser coherent i aplicar polítiques eficients de debò”.

Jordi Hereu ha demostrat "en reiterades ocasions la seva ineptitud per a exercir com a alcalde avantposant polítiques de propaganda de l’Ajuntament a les polítiques incisives i necessàries per a la ciutadania; ha demostrat que, després de trenta anys de govern socialista al consistori, el tedi plana damunt l’administració municipal, la qual cosa porta a una creixent ineficiència en la feina i un assentament que evita que les tasques que ha de realitzar es reconsiderin i s’adaptin a la situació del moment present. El govern bipartit de l’Ajuntament torna a fer aigües per tot arreu i cau en constants contradiccions, demostrant que no segueix un rumb únic, sinó que a estones pren el timó l’un i a estones el pren l’altre, de tal manera que no es fan més que voltes i l’administració municipal no s’aconsegueix avançar".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Rafa, BCN, 05/12/2009 - 17:45

L'any passat van criticar que hi havien pocs llums i que l'Ajuntgament havia de promoure el comerç, sobretot en temps de crisi. Enguany, que hi ha massa llums. Nens de papá.

#1 Josep, Barcelona, 05/12/2009 - 15:43

quina vergonya aquests de la JNC, que treballin una mica i deixin de fer tants comunicats absurds. Només saben enviar comunicats, sovint sobre xorrades, quan no hi ha cap feina al darrera. D'escriure en sap tothom!