Publicitat
Barcelonès · 20 de Maig de 2014. 17:40h.

Bulgari i Tous a baix preu

La Guàrdia Urbana de Badalona intervé una gran quantitat de joies falsificades en una botiga regentada per ciutadans xinesos

Bulgari i Tous a baix preu

Imatge del material

La Guàrdia Urbana de Badalona ha realitzat una operació amb l’objectiu d’intervenir una important quantitat de gènere falsificat de primeres marques comercials en dos magatzems ubicats al Polígon Industrial Sud.

Els agents van intervenir un total de 4.509 elements de bijuteria falsificats de les marques Tous, Bulgari, Gucci i G-Shock. Segons les diferents marques afectades, el valor que els productes haurien tingut al mercat si fossin autèntics arribaria als 4.083.030 euros.
 
Els magatzems inspeccionats, regentats per persones de nacionalitat xinesa, es troben ubicats als carrers de la Indústria i del Progrés. En l’operació policial, feta a requeriment de les marques Tous i Bulgari, van resultar imputades dues persones per un presumpte delicte contra la propietat industrial.
 
En concret el material decomisat és el següent: 757 collarets, 911 polseres, 448 arracades i 137 anells de la marca Bulgari; 211 collarets, 20 rellotges,  538 arracades, 744 polseres, 568 mocadors, 41 anells i 26 bosses de mà de la marca Tous. També 99 bosses de mà de la marca Gucci i 9 rellotges de la marca G-Shock.
 
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “aquesta nova operació demostra que la Guàrdia Urbana actua contra tots aquells que amb les seves activitats il·legals perjudiquen les empreses que fan les coses correctament”. “A Badalona seguim treballant intensament contra tots aquells que basen les seves activitats en el frau i la pirateria industrial”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pere, Comarca Garraf, 20/05/2014 - 18:52

Ai carai !!!
Ai coi !!!

#1 lola, bcn, 20/05/2014 - 17:56

nada nada. Con todo el respeto a los chinos que lo copian todo perfectamente les pido un deseo : porfi, no copieis a los estelados. Con ellos solos ya llenan el Universo de mentiras. Es que.