Publicitat
Baix Ebre · 8 de Març de 2013. 17:54h.

Bus gratuït a Tortosa i Amposta per connectar amb la línia de Barcelona

L'acord busca fomentar l'ús del transport públic

Bus gratuït a Tortosa i Amposta per connectar amb la línia de Barcelona

Una imatge d'autobusos d'Hife a Tortosa

El departament de Territori i Sostenibilitat, els ajuntaments de Tortosa i Amposta, i l'empresa Hife, explotadora de les concessions d'autobusos urbans i de la línia regular amb Barcelona, han arribat a un acord per oferir un servei gratuït de busos entre aquestes dues ciutats i la connexió amb el transport cap a la capital catalana.

L'objecte de l'entesa és promocionar l'ús del servei públic. A partir d'aquest dilluns dia 11 de març, els usuaris de la línia de Barcelona podran accedir, amb el bitllet habitual, al transport gratuït de les línies urbanes de Tortosa (L-1, L-2 i L-3) i les d'Amposta (L-1 i L-2) per connectar amb el bus de Barcelona. L'usuari tindrà mitja hora per fer el transbordament.

Hife ofereix, des d’aquestes dues poblacions, amb 7 expedicions diàries per sentit a Barcelona, wifi i premsa gratuïta als trajectes i un descompte de fins a un 50% si s’adquireix el bono-10, que també es pot comprar per Internet (www.hife.es). Aquest abonament no té data de caducitat i també es pot utilitzar als transports urbans d’Amposta i de Tortosa. 

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat