Publicitat
Barcelonès · 10 de Juliol de 2008. 18:19h.

Campanya per a retirar plaques franquistes a Barcelona

Les comunitats de veïns poden solicitar-ho gratuïtament a l'Ajuntament

Campanya per a retirar plaques franquistes a Barcelona

Imatge d'una placa franquista

L'Institut de Paisatge Urbà i la Qualitat de Vida de l'Ajuntament de Barcelona ha començat una campanya per a la retirada dels símbols franquistes a Barcelona. La iniciativa està destinada a comunitats de propietaris que tenen al seu edifici plaques de l'antic Ministerio de la Vivienda amb alguna referència o simbologia franquista i que voluntàriament sol·licitin la retirada gratuïta a l'Ajuntament.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 manel, badalona, 11/07/2008 - 00:24

encara no han sortit a protestar els fatxes "no nacionalistes" de C's, PP o UPD ? Es que con franco viviamos mejor oi rosa Diez?

#3 perplex, bcn, 10/07/2008 - 22:31

dabode, el problema no son los'absurdos' debates identitarios (q tb ocurren en esta españa que tanto quieres), sino la patada a seguir utlizando el franquismo como excusa para enredar a la gete 30 años después.

#2 pensionista, lleida, 10/07/2008 - 21:43

sí, senyor, si puc tenir vivenda és gràcies a Franco, no a vosaltres. Malauradament feia millors polítiques socials que tot el socialisme junt, tant de bo tornés... i no soc franquista. Tanmateix ni podem... ni volem oblidar la història

#1 Dabone, badalona, 10/07/2008 - 19:53

Lo único que demuestran todas estas placas es que, por desgracia, se construía mucha más vivienda protegida con Franco que en todos los años de democracia. Donde, lo único que se hace en Cataluña es perder el tiempo con absurdos debates identitarios.