Publicitat
Bages · 11 d'Agost de 2011. 16:47h.

Cardona es mobilitza contra les retallades

L'Ajuntament, governat per ERC, lidera l'oposició al tancament del servei d'urgències

Cardona es mobilitza contra les retallades

Una imatge de l'assemblea a la plaça de la Vila

Prop d'un miler de veíns de Cardona van assistir a l'assemblea informativa organitzada per l'Ajuntament per denunciar la supressió del servei d’urgències mèdiques al municipi anunciat pel Departament de Salut de la Generalitat.

L'alcalde d'ERC, Ferran Estruch, va explicar que les mesures que vol adoptar el Govern "deixen la població de Cardona i Montmajor més desprotegida", i va assegurar que “l’Ajuntament avançarà en el camí institucional i amb tot allò que estigui a les nostres mans" perquè la Generalitat reconsideri la seva decisió. Així mateix, va demanar a la població que s’organitzi i es mobilitzi per tal de manifestar el seu rebuig a la retallada.

L’alcalde de Cardona va indicar que han demanat una reunió amb el conseller de Salut, Boi Ruiz per exposar-li les reclamacions plantejades pel seu municipi i el de Montmajor i esgotar totes les vies de negociació possibles. L’assemblea va finalitzar amb la lectura del manifest en contra de la retallada consensuat per tots els grups polítics municipals i una quarantena d’entitats cardonines.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jordi, Teià, 12/08/2011 - 13:17

La unica manera efectiva de "mobilitzar-se contra les retallades" és apotant més diners al govern, i deixar d'exigir tantes coses. D'aquesta manera, no faran falta retallades.