Tarragonès · 2 de Febrer de 2015. 18:38h.

Carles Guillen, cap de llista de CiU al Catllar

Pren el relleu a Josep Maria Gavaldà, que deixa la política activa després de més de 20 anys

Carles Guillen, cap de llista de CiU al Catllar

Guillen, en imatge d'arxiu

Carles Guillen ha estat escollit nou cap de llista de CiU pel Catllar, de cara a les properes eleccions municipals. Regidor durant tres legislatures, ara pren el relleu a Josep Ma. Gavaldà que deixa la política activa després de més de 20 anys.

Amb una població de 4100 habitants, el Catllar ha viscut diverses legislatures amb majoria absoluta de CiU. En la darrera però, al 2011, les xifres van canviar, i es va fer un pacte de 3 anys per a la federació nacionalista i 1 per al PSC, pel qual es va donar l’alcaldia per 12 mesos a Antonio López.

Ara Guillen, empresari de 49 anys, pren el testimoni a Gavaldà que abandona la política de primera línia i serà qui, juntament amb el seu equip, treballarà per obtenir novament la majoria absoluta o si més no, l’alcaldia del Catllar.

En l’ actualitat l’ ajuntament del Catllar, municipi situat a la província del Tarragonès, està format per 4 regidors de CiU, 3 UNICAT, 2 PSC, i PP i 1 ICV.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Maria, El Catllar, 03/02/2015 - 21:54

Fa 2 legislatures que Ciu no té majoria absoluta a El Catllar. Fa 8 anys va haver de pactar amb el PP per a governar i fa 4 anys amb el PSC.